Terrassa

La Fundació Vallparadís obrirà una nova residència a Terrassa

L’equipament s’ubicarà a la rambleta del Pare Alegre i serà el quart centre que l’entitat gestioni a la ciutat en l’àmbit de la gent gran

La Fundació Vallparadís MútuaTerrassa promourà una nova residència per a la gent gran de Terrassa que s’ubicarà a l’àrea residencial de la Porta Sud. L’entitat ampliarà l’oferta residencial de la ciutat amb la voluntat de donar resposta a l’increment de l’envelliment de la població així com a la necessitat creixent de places de centres residencials.

Ubicada a la rambleta del Pare Alegre, el nou equipament serà el quart centre que la fundació gestionarà a Terrassa en l’àmbit de la gent gran i el 23è d’arreu del territori català del conjunt d’àrees d’atenció en les que es desenvolupa. Des de l’entitat destaquen que la residència “contribuirà a donar forma al projecte de configuració de l’entrada de Terrassa per la Porta Sud”, que la seva ubicació “esdevindrà novament un tret diferencial” i que seguirà un model d’atenció que recull el coneixement de més de tres dècades de trajectòria en l’atenció a persones amb dependència, posant “la persona atesa al centre”.

Reproduint el model de residència i centre de dia Casa Vapor Gran, gestionats també per la Fundació Vallparadís, el nou centre estarà configurat en unitats de convivència. La distribució es farà partint del criteri d’interessos i afinitats entre els residents, cosa que l’entitat assegura que “permetrà una relació molt més propera i personalitzada en un ambient confortable i acollidor”.

Igual que en el cas de Casa Vapor Gran, la nova residència combinarà espais privats, els quals garanteixen la intimitat, amb espais comuns, en el marc dels quals es potencia la socialització.

La Fundació Vallparadís obrirà una nova residència a Terrassa
To Top