Terrassa

Tot el que has de saber per anar aquest dimecres al Cementiri

Més espais per estacionar, nous accessos i bus gratuït al recinte

Avui és el dia de visita al Cementiri, que ho te tot a punt per a rebre els ciutadans que acudiran per recordar els seus difunts. Aquest és el dispositiu  especial  activat per a questa jornada.

Des de divendres 29 d’octubre, s’ha ampliat l’espai per a l’estacionament de vehicles i avui els visitants disposaran  d’un accés extra de la zona est de l’equipament per a facilitar l’entrada al recinte des d’aquest aparcament. Avui també és operativa la porta del camí dels Monjos.

Per tal de facilitar l’arribada de la ciutadania al cementiri, s’ha habilitat un servei especial d’autobús gratuït entre les 9 i les 18 hores, que fa el recorregut de la línia L1 des de l’Estació del Nord i fins a la parada del Complex Funerari.

Hi ha servei de recollida domiciliària a disposició de les persones amb mobilitat reduïda que reservin prèviament trucant al 900 268 268. A més, des del 26 d’octubre, també hi ha un vehicle a disposició de les persones amb dificultats de mobilitat per a facilitar els desplaçaments interns.

La venda de flors ha tornat a l’aparcament del Complex Funerari. Aquest any, Via Pública ha autoritzat vuit parades.

A més del dispositiu especial, l’Ajuntament de Terrassa, a través de l’empresa municipal Funerària de Terrassa, desenvolupa avui diverses activitats commemoratives. L’eix central de la programació d’enguany és l’exposició “Cementiri i jardí”, organitzada per Funerària i Museu de Terrassa, amb l’objectiu de fer una reflexió sobre el cementiri com a espai de memòria col·lectiva. Es pot visitar de manera gratuïta. A diferència d’ocasions anteriors, els elements que la componen no s’han instal·lat a la tradicional carpa, ja que Funerària estrena un espai multifuncional que es manté de manera permanent a l’entrada del Cementiri i permet acollir mostres, tallers i altres activitats.

To Top