Terrassa

Nous punts de llum per al barri de Can Tusell

S’il·luminaran dues places que aboquen al carrer de Tramuntana, la façana de la carretera de Matadepera i la pista fins al camp de futbol

L’Ajuntament de Terrassa ha iniciat les actuacions per a la instal·lació de nou elements lluminosos a diverses places i voreres de Can Tusell, que reforçaran els punts de llum existents al barri.

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Xavier Cardona, explica que “el barri de Can Tusell té una composició molt concreta; està format per una configuració de blocs d’habitatges que creen places interiors entre els edificis. L’associació veïnal d’aquest barri fa temps que reivindicava que en aquests espais entre els pisos, així com a la vorera de la carretera de Matadepera, hi ha manca de llum i les zones fosques generaven sensació d’inseguretat”.

Per aquest motiu, el Govern local ha prioritzat aquesta actuació per il·luminar des del perímetre les dues places que aboquen al carrer de Tramuntana, instal·lant tres projectors en façana, i dos projectors més a la façana de la carretera de Matadepera, per il·luminar la vorera de 17 m.

D’altra banda, el projecte també preveu la il·luminació d’un camí que fins ara estava sense llum de la plaça de Can Tusell, a l’accés de la pista de futbol. «D’aquesta manera, aquestes zones tindran llum, i la ciutadania podrà utilitzar-los durant totes les hores del dia», explica Cardona.

El termini previst dels treballs és de 4 setmanes i l’adjudicatari del projecte és Edison Next Government SRL.

S’ha de reforçar l’enllumenat a Can Tusell de Terrassa

Nous punts de llum per al barri de Can Tusell
To Top