Terrassa

S’ha d’arranjar un mur d’un camp de futbol de Terrassa

L’Ajuntament ha detectat el mal estat de part de l’estructura de les Arenes

Part de l'àmbit del camp municipal a reformar

Les inspeccions periòdiques ho ratifiquen: la separació entre les plaques de formigó es fa més gran de mica en mica. És necessari intervenir en el mur perimetral del camp de futbol de les Arenes, les instal·lacions que gestiona el Joan XXIII, a Terrassa. L’aigua entra en la paret, afavorida la seva penetració per les males herbes.

La intervenció municipal en el recinte, situat al carrer de l’Ordal, està pressupostada en 33.750 euros i s’afrontarà en els pròxims mesos, atès que la memòria del projecte ja ha estat aprovada de manera definitiva. Es tracta, segons l’informe, de valorar les actuacions per “consolidar l’estabilitat del mur de contenció que separa i delimita el recinte municipal de la via pública”, amb una superfície d’actuació de 268,10 metres quadrats en la zona sud-oest del camp.

Les obres consistiran en el drenatge i la pavimentació d’una part de les instal·lacions i l’eliminació de l’arbrat invasor en la part posterior del mur. El projecte recorda que el desbrossament de la vegetació s’ha efectuat de manera periòdica en el programa global de manteniment d’instal·lacions esportives. Malgrat això, en aquesta part posterior, i separada per una tanca de xarxa metàl·lica, “ha anat creixent una soca de pollancre”, entre una altra vegetació. I això ha afavorit l’entrada de l’aigua de la pluja.

Enfonsament

El resultat: un lleuger enfonsament de les pantalles de formigó prefabricat. Les comprovacions espaiades realitzades en l’últim any han constatat l’increment de la separació dels llavis d’aquestes plaques.

A més de retirar la vegetació exterior, en els treballs es construirà una solera de formigó armada amb fibres i s’hi aixecarà un muret de blocs de morter. Una part del tancament serà substituïda per una malla metàl·lica de simple torsió i els operaris canalitzaran el drenatge d’aigües de pluja. La intervenció durarà uns dos mesos.

To Top