Terrassa

10 propostes per gaudir del pont del Pilar a Terrassa

Si ets capaç de superar anímicament la imatge de l’èxode urbà cap a la platja i la muntanya, posa’t el barret de les festes i aprofita per gaudir d’una ciutat que no tanca la barraca aquest pont del Pilar. Només cal obrir la ment i reservar una estona per omplir la ment i l’estómac, que hi ha de tot i força.

Pop i gaiteiros, al parc dels Catalans

Són quatre dies de festa “non stop” al centre de la ciutat. La Irmandade Galega celebra el seu 41 aniversari i ha preparat una 6a edició de la Festa do Pulpo. Una celebració que comença avui i que s’allargarà fins diumenge al parc dels Catalans, amb música en directe, xerrades, atraccions infantils, exposicions i el millor pop del món, diuen!

Perquè l’Àfrica és activa i demana pas

Que l’Àfrica es mou és un fet i que el seu empoderament és una realitat sovint no arriba als nostres ulls. La segona edició de la campanya “Àfrica en positiu” arrenca dissabte 14 d’octubre (17 hores) amb una inauguració a la Biblioteca Central de Terrassa. Una oportunitat per conèixer l’exposició “Experiències sobre una Àfrica activa” i l’agenda de la campanya que s’allarga fins al dia 28 d’octubre.

Dissabte de trabucs i ratafia, a la plaça de Salvador Espriu

L’octubre és sinònim de transició i res millor per a rebre la tardor que un tast de la millor ratafia. Dissabte se celebra la 9a Festa i Tast del Concurs de Ratafia de Terrassa. La Colla dels Federins de Terrassa i de la Creu Alta conviden a participar amb un buquet artesà d’herbes que ompli la plaça d’aromes.

Festival irresistible de música i titelles

Ha assolit el repte de superar la pausa de la pandèmia i ara el Festival Didó de Música i Titelles torna a l’essència de la seva creació, amb 13 activitats per acostar el públic familiar a les arts i la cultura. La música farà tàndem amb la creativitat entre divendres i diumenge a la plaça Vella, el parc de Vallparadís (tot dissabte), la biblioteca del districte 3 i el Teatre Alegria. Gairebé totes són gratuïtes.

Vols saber com sona la generació Z?

Quatre dies donen per molt i segur podràs reservar una estona per a la bona música. Et proposem anar dissabte a l’Auditori de Terrassa per gaudir del Cor Vine i el seu espectacle “Following” (20 hores, 8 euros). És la revisió en acústic de l’àlbum “Sour” de l’Olivia Rodrigo, un calidoscopi de l’amor i el desamor de culte per la generació Z.

La millor manera de celebrar el Pilar, amb el Centre Aragonès

Avui és la festa del Pilar i ningú com els aragonesos saben gaudir-la i compartir-la. La celebració que organitza el Centre Aragonès de Terrassa comença aquest matí, a les 10, amb l’ofrena floral a la Verge del Pilar i una ballada de sardanes a la Plaça Vella. Al migdia, la Catedral acollirà la tradicional Misa Baturra, que donarà pas a les Salvas de Honor a la Virgen del Pilar, seguida de la ballada de jotas.

Caminada solidària per al Rebost

Per una molt bona causa. Creu Roja, amb l’Associació Can Palet Camina, organitzen dissabte una caminada solidària per recaptar fons per al Rebost, el banc d’aliments de Terrassa. L’aportació és de 6 euros i la ruta surt a les 9 hores de l’Escola d’Hostaleria de Mossèn Homs. Serà un matí divertit amb sorteig i final amb sessió de zumba.

Un “Punto para locos” amb Ángel Martín

Amb ell comencem el dia amb un flaix impossible de notícies en dos minuts i amb un somriure que mai ens mostra. Estem bojos o què? Potser si!. L’Ángel Martín jugarà amb tots nosaltres dissabte (21 hores) i diumenge (18 hores) a la Factoria de Terrassa. El còmic, guionista, actor i músic aterra a la ciutat amb el seu darrer espectacle “Punto para locos”. Si vols mirar la vida de cara, malgrat tot, riure, el teatre i Ángel Martín són aquest pont la teva millor opció.

De museu en museu, i gratis!

Aquest pont se celebren les jornades Europees del Patrimoni i Terrassa s’hi suma obrint les portes dels seus museus. Divendres, dissabte i diumenge, la Seu d’Ègara, la Casa Alegre i el Castell Cartoixa es podran visitar de gratis. Divendres, a les 17.30 hores, el castell organitza el taller infantil “El meu nom íber”.

Recordant les víctimes de la Guerra Civil

La plaça de Lluís Companys acollirà diumenge, a les 11 hores, l’acte en memòria de les víctimes de la Guerra Civil. ERC a les 11.15 hores, farà el seu homenatge a Lluís Companys.

10 propostes per gaudir del pont del Pilar a Terrassa
To Top