Terrassa

Caminada solidària per ajudar el Rebost de Terrassa

La cita és el 14 d’octubre i el preu, 6 euros

La ruta és circular i sortirà de la seu de l'Escola d'Hostaleria, a Mossèn Homs

Serà una ruta de cinc quilòmetres amb propòsit solidari. Creu Roja, en col·laboració amb l’Associació Can Palet Camina, ha organitzat per al proper dissabte 14 d’octubre una caminada solidària amb l’objectiu de recaptar fons per al Rebost, el banc d’aliments de Terrassa. L’Associació Can Palet Camina és una entitat vinculada a l’associació veïnal de Can Palet.

Els diners obtinguts “revertiran en la compra de productes com llet, oli i cereals“, els més demandats.

Fins el 13 d’octubre

La ruta, circular, sortirà a les 9 hores de l’Escola d’Hostaleria, a Mossèn Homs. En acabar se celebrarà un sorteig, seguit dels parlaments dels organitzadors. Una sessió de zumba, a càrrec de Line Dance Steps, tancarà l’activitat.

Els organitzadors han destacat la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, Publitesa Comunicació, el Diari de Terrassa, el Gremi d’Hosteleria de Terrassa, la Fundació Manuel Lao, l’entitat Line Dance Steps i l’Associació de Veïns i Propietaris (AVP) de les Fonts.

Les persones interessades en inscriure’s en la caminada ho poden fer a les oficines de Creu Roja Terrassa (carrer de Fra Bonaventura Gran, número 10), l’associació veïnal de Can Palet (a la plaça de Can Palet) i l’AVP de les Fons (carrer de Santa Teresa, 1). El termini acaba el 13 d’octubre. El preu: 6 euros.

Caminada solidària per ajudar el Rebost de Terrassa
To Top