Terrassa

El vídeo viral de l’humorista de Terrassa Pol Mallafré a TikTok

Un nou vídeo del terrassenc Pol Mallafré, a través de TikTok, s’ha fet viral i ja ha obtingut una xifra propera als sis milions de visualitzacions i més d’un milió de “m’agrada”, concretament 1,2 milions. Les imatges les va penjar al seu compte d’aquesta plataforma, @mockudrames, el passat 11 d’agost i, recentment, el 17 de setembre, va publicar una segona part del vídeo.

Mallafré va agafar imatges de quatre persones que canten a TikTok, un noi a casa seva, dos a les escales d’allà on viuen i una noia a un garatge, dins del cotxe. “Els segueixo i m’agrada com canten”, explica l’actor i guionista egarenc i va idear un vídeo divertit i despreocupat. “Vaig pensar en els seus veïns, que deuen al·lucinar i vaig fer com si jo fos el seu veí”, comenta.

@mockudramesHelp me ✨📣 alliuda♬ original sound – Mockudrames

Al vídeo es veu com els cantants interpreten una cançó i s’alternen amb les reaccions d’un Mallafré convertit en veí sorprès en sentir els cants. La paròdia ha agradat i força i ja hi ha en línia la segona versió, que ja compta amb 1,9 visualitzacions i més de 300.000 “m’agrada”..

A TikTok és més possible

Admet que no s’esperava que el primer vídeo arribaria als sis milions de reproduccions a tot el planeta. “A TikTok és més possible que es viralitzi tot, però no m’esperava gens aquesta quantitat, és molt bèstia. Arribar a un milió ja és un somni, doncs imagina’t sis milions”, comenta l’“streamer” de Terrassa.

La reacció dels protagonistes indirectes del vídeo ha sigut molt empàtica, assegura el terrassenc. “Un em va posar “so good” i dos han fet vídeos reaccionant al meu. L’altre també em va fer un privat mostrant el seu agraïment”, manifesta Mallafré.

Emulant a alguns dels còmics que l’atrauen i admira, com el nord-americà Buster Keaton io el francès Jacques Tati, va tenir molt clar que la seva actuació estaria encaminada cap a un humor mut, amb molta mímica. “És un estil amb el qual em sento molt còmode i crec que a les xarxes socials encaixa i m’encanta fer-ho així”, declara l’humorista terrassenc.

Un dels factors que més li han agradat a Mallafré de tot plegat és el fet que s’ha convertit en un “vídeo internacional” i que s’ha vist a moltes parts del món. “S’han vist per tot arreu, a Rússia, a l’Àfrica, al Japó i a molts altres països”, diu.

No descarta fer altres vídeos similars, en altres camps i assegura que està fent una extensa prospecció per anar agafant idees. “Estic veient molts vídeos i estic agafant moltes idees”, afirma i agrega que “Estic trobant or” per les xarxes i ara es tracta “d’ajuntar les peces” per crear nous continguts que agradin als seus seguidors i a la resta d’usuaris.

Format divertit

Li sembla que aquest “és un format molt divertit” i, ara per ara, l’objectiu és anar fent més coses com aquesta. “M’ho passo molt bé i, si a la gent li agraden, no és qüestió de posar-se ranci i no fer-ho”, comenta l’humorista egarenc. Llicenciat en Filosofia, Mallafré es dedica al món de l’audiovisual, a més d’exercir de docent i humorista.

To Top