Terrassa

Presentació del Calendari Solidari de la Policia Municipal

És el sisè any que “Policías por y para los Valientes” presenta el seu calendari per recaptar fons per la investigació del càncer infantil

Presentació Calendari Solidari de la Policia Municipal / Lluís Clotet

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Seguretat, Patrícia Reche, de portaveus dels Grups Municipals i altres membres de la Corporació Local, ha participat aquest dissabte a la presentació del Calendari Solidari de la Policia Municipal per l’any 2024, que enguany porta per nom «Jo vull», en benefici de l’associació Mua Solidaris.

Aquest és el sisè any que “Policías por y para los Valientes” presenta el seu calendari amb l’objectiu de recaptar fons en benefici de la investigació del càncer infantil. Des de la posada en marxa de la iniciativa, s’han aportat al voltant de 430.000 euros al laboratori d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Aquesta és una de les activitats centrals de la campanya, que culminarà dilluns amb la tradicional rapada solidària “Posa’t al seu cap”, que tindrà lloc al Raval de Montserrat entre les 16:30h i les 21h.

Presentació del Calendari Solidari de la Policia Municipal
To Top