Terrassa

10 locals d’oci nocturn que mantenen viva la festa a Terrassa

Explora la vitalitat i l’energia de la vida nocturna a Terrassa amb aquesta selecció de locals d’oci que mantenen encesa la flama de la festa fins a la matinada

La ciutat de Terrassa, amb la seva rica història i cultura, sempre ha estat coneguda per la seva vitalitat i energia. Una part essencial d’aquesta vivacitat és la seva escena nocturna, que ha estat un element fonamental en la vida social i cultural dels terrassencs durant generacions. Des de bars musicals fins a discoteques, la nit a Terrassa ofereix una àmplia gamma d’opcions per als amants de la festa i els noctàmbuls.

Per això, volem destacar deu locals nocturns terrassencs. Aquests espais no només ofereixen música i entreteniment de primera classe, sinó que també contribueixen a mantenir viva la flama de la festa i la diversió a la nostra estimada ciutat. Sigui quin sigui el teu estil o gust musical, a Terrassa trobaràs un lloc on ballar, riure i gaudir fins a la matinada. Acompanya’ns en aquest emocionant recorregut de deu locals nocturns que fan vibrar la nit egarenca.

(1) SALA BORN

Situada al número 68 del carrer de la Rasa, la Sala Born ja és un clàssic de la vida nocturna terrassenca. El local, que obre les seves portes tant divendres com dissabte a partir de la mitjanit, compta amb diferents DJs i estils musicals diferents cada mes.

(2) SALA VINILO

Amb la música dels anys 80 com a segell principal, la Sala Vinilo és tota una icona de la festa a Terrassa. La discoteca, que està ambientada per als majors de 25 anys, se situa en el carrer de Còrdova 40. La seva decoració està inspirada en un vinil retro que li dona al local el seu encant únic i inigualable.

(3) PUBBLIC

Tot i que Pubblic és un restaurant, durant la nit la seva gran terrassa es transforma en un espai per gaudir de la música, companyia i, per què no, d’una copa. Aquest recinte  del Parc Vallès s’ha convertit en territori habitual de molts joves terrassencs durant els caps de setmana. Tot i això, Pubblic està obert al públic de dimecres a diumenge.

(4) SALA RASA 64

És l’antiga Faktoria D’Arts, que va tancar les seves portes al maig de l’any 2017. Situada al número 64 del carrer de la Rasa, la sala ofereix diferents esdeveniments com música en directe. Els més de 1000 quadrats amb què compta el local li permeten tenir un important aforament per gaudir de l’oci i la cultura en la nostra ciutat.

(5) REINA VICTÒRIA

El Reina Victòria va obrir l’any 1983. La seva estètica particular ha fet d’aquest bar de copes un lloc emblemàtic de la ciutat de Terrassa. Sens dubte, és un bon espai de trobada entre diferents generacions on gaudir d’una bona copa al carrer de la Rasa, 48.

(6) SAFAERA

La discoteca Safaera està ubicada on era l’antic Villa Lua, al número 184 de l’avinguda Jaume I. El local ha fet un gir de 180 graus. Si el Villa Lua estava ambientat per adults amb estils musicals diferents com dance, techno, house i rock, el Safaera està destinat per un públic més jove i ofereix una música més ben urbana i altres gèneres llatins.

(7) PICKWICK

De totes les discoteques de la llista, Pickwick és la que està ambientada per a un públic més jove. De fet, els divendres pot entrar gent a partir dels 16 anys. És un lloc ideal de la Rasa per a passar la nit amb amics. Ofereix un ambient modern i divertit, així com música variada, que segurament et mantindrà ballant fins a l’alba.

(8) EL PUNTO

El Punto Terrassa és una opció molt freqüentada per joves que volen gaudir de la nit a Terrassa. En aquesta discoteca, situada al número 17 del carrer del Duero, ja han passat alguns DJs referents al panorama actual com Alvama Ice i Alex Martini. També podeu reservar la sala per fer festes o esdeveniments privats.

(9) VINYL

Ubicat al número 2 del carrer del Teatre, el Vinyl és un pub-restaurant on podreu trobar còctels, cerveses, copes i bona música. La sala, que obre de dijous a dissabte fins a les tres de la matinada, ofereix música dels anys 80 i altres clàssics del rock, pop, indie i oldies.

(10) LA REPÚBLICA

Si passeu de matinada per la Rasa, segurament veureu a gent entrant i sortint de La República durant tota l’estona. És cert que compta amb una sala bastant petita en comparació amb els altres locals nocturns que hem mencionat, però normalment està ben plena de joves que gaudeixen de la festa al compàs de la música.

10 locals d’oci nocturn que mantenen viva la festa a Terrassa
To Top