Terrassa

Una nova iniciativa solidària dels policies de Terrassa

L’alcalde es reuneix amb els responsables de la campanya

Imatge de la trobada a la seu d'alcaldia

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquest dijous amb els codirectors de les campanyes solidàries de la Policia Municipal de Terrassa “Policías por y para los Valientes”, Àngels de Antonio i Antoni Villar, i d’altres representants del cos policial. A la trobada s’ha presentat el Calendari Solidari de la Policia Municipal per a l’any 2024 i la campanya vinculada a aquesta iniciativa, “Posa’t al seu cap”, per recaptar fons per a la recerca sobre el càncer infantil.

La campanya porta enguany per nom “Jo vull” i es fa en col·laboració amb l’associació solidària Mua Solidaris. La jornada solidària “Posa’t al seu cap”, per a la investigació del càncer infantil, és oberta a tota la ciutat i tindrà lloc el pròxim 25 de setembre, a partir de les 16.30 hores i fins a les 21, al Raval de Montserrat, on s’organitzaran diverses activitats lúdiques, així com la ja tradicional rapada multitudinària.

El cos policial desenvolupa activitats solidàries des de fa anys. En la trobada, Ballart ha estat acompanyat de la regidora de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Patricia Reche, i la regidora de Salut, Laura Rivas,

To Top