Terrassa

Assalten cinc parades del Mercat de la Independència de Terrassa

Un comerciant ha descobert el sospitós poc després de les 5 hores

El Raúl, de La Huastequita, mostra la porta forçada a la seva parada / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Aquest dijous han estat assaltades, almenys, cinc parades del Mercat de la Independència, a Terrassa. Segons testimonis, l’autor dels robatoris ha estat un individu encaputxat. Alguns dels llocs de venda han estat forçats.

L’intrús ha entrat en el mercat poc després de les 5 hores, quan el recinte ja estava obert però sense activitat comercial. No ha forçat cap accés per entrar-hi, sinó que ha intentat fer-se passar per treballador fins que l’han descobert.

Un comerciant l’ha vist de cara pel passadís central del mercat i ha sospitat de la seva actitud. En donar la volta per les parades per sorprendre el lladre, aquest ha fugit corrent. Ho ha fet, però, en direcció a la porta que dona al tram conegut popularment com a “carrer del Peix”, però estava tancada. S’ha dirigit llavors cap a la porta del raval de Montserrat, per on ha escapat. Eren les 5.15 hores.

Calaix buidat

Havia assaltat cinc locals en un tres i no res. El de la fruiteria de l’Óscar, per exemple, on ha buidat un calaix amb monedes (uns 100 euros) i n’ha inspeccionat un altre. El delinqüent, vestit de fosc, amb el rostre tapat amb mascareta, era prim. Algú de més corpulència no podria haver entrat pel buit existent entre la persiana i la paret, “de tot just un pam”.

El lladre ha entrat en, almenys, cinc botigues / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El lladre ha entrat a robar també en una botiga de productes italians, Pastificcio Fiorano, on s’ha endut un altaveu. “És el segon robatori que sofrim en tot just un mes”, diu Marc Jiménez, un dels responsables de la parada. Raúl, de La Huastequita, lloc de venda de productes de Mèxic, també va ser víctima d’un robatori similar fa unes setmanes. I aquest dijous, una altra vegada. En el seu cas, l’assaltant ha trencat una porta després de colar-se per sota de la persiana. Ha empès la portella de fusta fins a despenjar-la d’una frontissa, però, segons sembla, no ha robat res allà. Ni tan sols una ampolla de tequila.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir el sospitós. Disposen d’enregistraments de càmeres de seguretat i agents de la policia científica han buscat empremtes en els llocs assaltats.

To Top