Terrassa

Espectacular operació antidroga a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra irrompen en una nau industrial de Torre-sana

Unitats dels Mossos d'Esquadra a Terrassa / LLUÍS CLOTET

Efectius dels Mossos d’Esquadra han desplegat aquest dimecres un espectacular operatiu antidrogues a Terrassa. Nombrosos agents han escorcollat, almenys, un edifici al carrer de Saragossa.

Segons testimonis, els mossos han arribat a aquesta zona, al barri de Torre-sana, poc abans de les 6 hores. El veïnat ha sentit el soroll de la irrupció dels agents en la part superior d’una nau industrial. El sector del carrer de Saragossa més proper a la conflùencia amb el d’Ourense s’ha omplert d’efectius d’aquest cos policial.

Els mossos han rebentat una porta per accedir al local. Part del veïnat s’ha despertat amb els cops. Pel soroll posterior, semblava que la nau estava ocupada, almenys, per dues persones. No ha transcendit si aquests individus han estat detinguts. L’operació ha durat, com a mínim, tres hores.

Secret de sumari

Residents en el sector han apuntat a aquest diari que els ocupants del local escorcollat es trobaven allà des del maig passat. Les finestres exteriors estaven tintades. “Mai les obrien del tot”, ha assenyalat un veí.

Fonts policials han confirmat l’operació, que forma part d’un dispositiu més ampli de lluita contra el tràfic de drogues. El pes de la investigació recau sobre una unitat especial del cos policial. Res més ha transcendit sobre el desplegament. El cas està sota secret de sumari.

Espectacular operació antidroga a Terrassa
To Top