Terrassa

Atenció dental a infants saharauis a Terrassa

Iniciativa de Som Riures al Centre Dental Les Escoles

Revisió dental a un nen refugiat a Les Escoles

Infants procedents dels campaments de refugiats saharauis rebran atenció odontològica gratuïta a Terrassa.

Les revisions es faran aquest dilluns vinent, 31 de juliol, al Centre Dental Les Escoles gràcies a la intervenció de l’associació Som Riures-Dentistes Solidaris.

Els infants pertanyen al programa Vacances en Pau de l’associació Terrrassaharaui. Procedeixen dels campaments de refugiats situats al sud d’Algèria i venen a passar els mesos de juliol i agost a Terrassa amb famílies d’acollida temporal, combinant lleure i salut.

Aquest dilluns, el Centre Dental Les Escoles els hi farà una revisió odontològica i els hi tractarà les seves patologies. En els casos pertinents, les visites es podrien repetir durant les properes setmanes.

Solidaritat i prevenció

Des del 2016, Som Riures ha ajudat 1.238 persones derivades de diferents entitats socials de la ciutat amb un total de 12.850 tractaments realitzats. L’associació combina l’odontologia solidària amb tasques de prevenció bucodental. També organitza diferents esdeveniments esportius i culturals per captar fons per poder continuar desenvolupant aquest vessant de cooperació.

El proper esdeveniment cultural solidari en favor de l’ONG odontològica serà la representació de l’òpera “La Traviata”, de Verdi, a La Factoria Cultural de Terrassa el pròxim 26 de gener. Les entrades ja estan disponibles.

Atenció dental a infants saharauis a Terrassa
To Top