Terrassa

Entreguen les claus dels lloguers públics de la carretera d’Olesa

La consellera Ester Capella s’ha desplaçat a Terrassa per a fer l’entrega dels habitatges

la consellera Ester Capella, entregant les claus a un llogater / Nebridi Aróztegui

Una tarda de somriures i cares d’il·lusió. Els nous llogaters de l’immoble de 32 habitatges públics assequibles promogut per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) al número 8 de la carretera d’Olesa han recollit aquest dimecres les claus en mà.

Els adjudicataris són persones inscrites al Registre de Sol·licituds d’Habitatge de Protecció Oficial. Feia temps que esperaven l’entrega de claus i dimecres van celebrar que, finalment, podran ocupar els habitatges aquest estiu.

Els nous llogaters, a la sala del centre cívic Maria Aurèlia on s’ha fet l’entrega de claus /Nebridi Aróztegui

Els nous veïns s’incorporen a habitatges de lloguer de diferent format, tots de nova construcció. A l’immoble de la carretera d’Olesa s’han construït pisos i habitatges dúplexs, alguns amb terrasses.

La consellera de Territori, Ester Capella, es va traslladar dimecres a Terrassa per segona vegada en una setmana per fer entrega personalment dels pisos als nous llogaters. Famílies i joves que pagaran entre 222 i 448 euros mensuals, segons les dimensions i característiques dels habitatges, que van dels 40 als 60 metres quadrats.

Els habitatges formen part d’una edificació que l’AHC va comprar per dret de tanteig a Solvia Developement i consta de dues plantes soterrànies, planta baixa, dues plantes pis i planta sota coberta. Quan es va adquirir l’edifici, l’any 2021, l’obra s’havia abandonat sense acabar.

L’AHC ha executat les obres d’acabament dels pisos, que es destinen lloguer social per a famílies de Terrassa. 10 dels 32 habitatges s’han reservat per a joves.

A l’entrega de claus, que es va fer al centre cívic Maria Aurèlia Capmany, hi van assistir la consellera Capella, acompanyada de la regidora de Polítiques d’Habitatge de Terrassa, Lluïsa Melgares.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya, en conveni amb l’Ajuntament de Terrassa, té prevista la construcció de 206 pisos més de lloguer assequible a Terrassa, en un solar municipal. Concretament al sector de Torre-sana, on un 25% dels habitatges es destinaran a menors de 35 anys. anys.

Entreguen les claus dels lloguers públics de la carretera d’Olesa
To Top