Terrassa

Enceta la jornada electoral amb les 261 meses constituïdes

Els 54 col·legis de la ciutat han obert amb normalitat a les 9 hores

Les 158.449 persones cridades a votar a Terrassa en les eleccions generals d’aquest 23 de juliol ho poden fer amb normalitat als 54 col·legis electorals de la ciutat. Segons ha informat l’Ajuntament de Terrassa, les 261 meses disponibles s’han acabat de constituir amb les persones que havien estat seleccionades al sorteig de les meses, i la jornada electoral ha iniciat a les 9 hores del matí amb normalitat.

Un total de 1.140 persones participen en l’operatiu d’aquest diumenge perquè tot transcorri correctament. El gruix correspon a 783 membres de meses i 149 representants de l’administració, als que caldria afegir forces de seguretat, informadors, conserges, equips de muntatge, notificadors o personal de neteja, entre d’altres.

L’Ajuntament de Terrassa informarà a través del web municipal (www.terrassa.cat/eleccions) de les dades de participació en el municipi, així com els resultats corresponents a comicis anteriors. Un cop tancada la votació, la web municipal enllaçarà amb l’apartat de la web del Ministeri de l’Interior on apareixeran les dades de l’escrutini corresponent a la ciutat de Terrassa. De cara a dilluns, amb el 100% de l’escrutini, la pàgina www.terrassa.cat/eleccions oferirà tots els resultats dels comicis a Terrassa i les dades segregades per districtes i barris.

Enceta la jornada electoral amb les 261 meses constituïdes
To Top