Terrassa

Dues festes majors de barri a Terrassa

Vilardell i Can Gonteres gaudeixen de les seves celebracions populars

Vilardell està de festa aquest divendres i aquest dissabte / LLUÍS CLOTET

En portem 24 i en queden 11, i entre les 11, les dues que comencen aquest divendres. Perquè Vilardell i Can Gonteres estan de festa major aquest cap de setmana. És la darrera tanda de celebracions populars en els barris abans de l’aturada de l’agost.

A les 20.30 hores d’aquest divendres, el veïnat de Vilardell té una cita al poliesportiu per al sopar de germanor (botifarra amb cansalada viada i pa amb tomàquet) que constituirà l’inici de la festa major. Després, a les 21.30, pregó. L’actuació de SO-M Maurina i una discoteca mòbil deixaran pas al Trio Elegance a les 23.30. La festa seguirà fins a la matinada.

Un torneig de petanca obrirà la jornada de dissabte. Serà a les 9 hores. El matí serà dedicat al públic infantil, amb jocs, pintacares i altres activitats. A les 13 hores, la paella popular. A la tarda,  toro mecànic i dues actuacions al vespre: a les 21 hores, Los Chichun (versions de Los Chichos i Los Chunguitos) . I a les 22, La Calle El Son. I amb això, la festa de Vilardell haurà acabat.

I Can Gonteres

També una botifarrada inaugurarà aquest divendres la festa de Can Gonteres, a la plaça del Pi, a les 21 hores. Després, actuació de country i, a les 23, la del grup Hokele. Per acabar, a la 1, un DJ.

Moment d’una edició anterior de la festa a Can Gonteres / LLUÍS CLOTET

La de dissabte serà una jornada plena d’activitats a Can Gonteres. Començarà a les 7.30 amb una caminada de muntanya per continuar, a les 9, amb un futbolí humà i jocs infantils. A la tarda, a partir de les 17.30, xocolata amb melindros, actuació infantil (“La Carlota no vol ser una princesa”) i exhibicions de zumba, fitball i gym suau. A les 21 hores tindrà lloc a la plaça el sopar de festa major i, per a acabar aquesta jornada, les actuacions musicals de Marina Dósem i l’orquestra Huracán, amb rom cremat com a cirereta.

Per al diumenge n’hi ha previstes sis propostes entre les 9 i les 13 hores: melé de petanca, xocolatada, la tradicional “Cerca d’ous“, un homenatge a la gent gran, el pica-pica popular i la música de Nex To Hit.

Dues festes majors de barri a Terrassa
To Top