Terrassa

Els comuns demanen a Terrassa “el vot progressista”

Sumar-En Comú Podem celebra el seu acte central a La Coral dels Amics

Agnès Petit, Conchi Abellán, Laura Campos, Ernest Marco i Joan Mena a l'acte d'aquest dimecres

A les eleccions d’aquest diumenge només hi ha dues opcions de veritat: “O avancem en drets, o avancen les dretes”. La frase de Joan Mena, diputat i regidor a Sabadell, és més que joc de paraules. Resumeix l’anàlisi de les generals que impera a Sumar-En Comú Podem: o el bloc progressista o la dreta del PP més Vox. Els comuns han celebrat aquest dimecres el seu acte central a Terrassa amb aquesta premissa bàsica.

L’acte ha tingut lloc a la Coral dels Amics amb Agnès Petit, que va ser alcaldable de Terrassa En Comú Podem i és secretària d’organització dels comuns a Catalunya, de presentadora. “És difícil sumar, però dividir segur que resta”, ha dit. I ha afegit que cal lluitar “perquè les troles de Feijóo no tinguin cabuda en el govern”.

Assistents a l’acte de Sumar-En Comú Podem a Terrassa

Conchi Abellán, candidata número 2 al senat i coordinadora de Podem Catalunya, ha abundat en el mateix camí. Per a Petit, resulta clau que Sumar i els seus aliats esdevinguin la tercera força a tot Espanya. El terrassenc Ernest Marco, número 10 per Barcelona al Congrés dels Diputats, ha subratllat el treball fet durant aquest mandat “per la majoria progressista” a les Corts, amb una legislatura que, malgrat estar marcada per una pandèmia i la guerra d’Ucraïna, “cap altre país pot exhibir”. El 23 de juliol, “cal aprofundir en les conquestes i no anar enrere”.

Laura Campos, exalcaldessa de Montcada i Reixac, és la candidata al Senat. “Cap vot progressista es pot quedar a casa”, ha declarat de cara a uns comicis “decisius”, en els quals “ens hi juguem la vida, ens hi juguem un país que segueixi avançant”. Sumar-En Comú Podem necessita el suport “de la Terrassa progressista”, segons Marco. “Cal mobilitzar tot el vot progressista i d’esquerres”, ha agregat Agnès Petit.

To Top