Terrassa

Batuda per buscar la dona desapareguda a Terrassa

La cita, aquest dissabte a les 9.30. El lloc: la benzinera de Castellarnau, ja a terme de Sabadell. Familiars i amics de Bersabé Sánchez, la veïna de Terrassa desapareguda el 4 de juliol passat, han convocat per a aquest dissabte una batuda per seguir cercant la dona.

La Bersabé és veïna de Ca n’Anglada

La Bersabé té 77 anys i pateix Alzheimer. El 4 de juliol, dimarts, va sortir de casa seva, a Ca n’Anglada, amb el seu gos, un bichón maltés.

La pista del gos

No s’ha tornat a saber d’ella, però sí del gos. L’animal va ser localitzat diumenge passat, 9 de juliol, a Torre-sana, pel carrer de Salamanca. Agents de la Policia Municipal van aconseguir atrapar-lo a prop del parc de Vallparadís.

Agents locals en l’operatiu / POLICIA MUNICIPAL

Els serveis d’emergències i els familiars de la dona van buscar la Bersabé per la riera de les Arenes i per paratges de l’Anella Verda de Terrassa. El gos ha donat pistes. Quan el porten a Torre-sana “no es mou d’allà”, diu una amiga de la família, que ha creat un grup de WhatsApp per coordinar la recerca.

Per a aquest dissabte hi ha una convocatòria de cerca massiva. L’hora i el lloc: 9.30, a la benzinera al costat de la Nacional 150, a uns metres del Complex Ègara dels Mossos d’Esquadra. Els telèfons de contacte, si algú descobreix indicis, són els habituals d’emergències (112 o 092) i els dos següents: 635425307 i 722637286.

To Top