Terrassa

Què diu l’1×1 de la Xemeneia?

El Ball de Plaça de la Festa Major d’aquest any / nebridi aróztegui

L’entitat terrassenca ha publicat finalment (va, home, que fa deu dies que es va acabar la Festa Major!) la seva valoració de l’actuació dels regidors durant el Ball de Plaça. Aquest 1×1 s’ha convertit en una tradició. Per això, en reproduïm un extracte. El pots trobar sencer en aquest fil de Twitter.

Jordi Ballart
Tens
El Ball de Plaça ja hauria de ser un passeig pel nostre Alcalde, però ell encara està nerviós com el primer dia.

Maise Balcells
Despreocupada
Tot i ser la primera vegada que ballava el Ball de Plaça, per ella va ser com si res. Després que li caiguessin aquelles carteres del govern i el “marrón” de la Diputació, ballar podia fer-ho amb els ulls tancats.

Sarai Gascón
Revelació
No sabem com ho farà de regidora, però felicitem el consistori terrassenc per haver fitxat una molt bona ballarina, amb gràcia i que no se la veia nerviosa. L’any que ve ball de plaça dins de la piscina?

Joan Salvador
Tongooooooo
Tal com diu el seu cognom és el que “salva” el ball de plaça, és un alumne avantatjat. El fins ara dansaire, s’ha passat “al lado oscuro” i fins i tot ha pogut dir la frase “yo soy tu padre” a la seva parella.

Rosa Boladeras
Alleugerida
Se l’ha vist, no sabem com dir-ho, alleugerida, despreocupada, com si les danses tradicionals no anessin amb ella ja.

Noel Duque
Parcs i jardins
Allà on hi ha el Noel hi ha jarana. Sigui a Twitter, Facebook, o quan aixeca els peus per intentar fer un ball pla finet. El consell que li vam donar el primer any se l’ha pres al peu de la lletra, tu somriu i ningú et mirarà els peus!

Lluïsa Melgares
Lesionada
Vam trobar a faltar a una de les regidores més veteranes del ball. Li desitgem una ràpida recuperació i un mandat ple d’encerts.

Xavier Cardona
Secreta
Al principi ens pensàvem que era un policia secreta infiltrat per tot el xou d’aquell dia, però després vam veure que no, que era ell. Bon intent això d’anar amb barret perquè no et reconeguem, quasi ho aconsegueixes.

Patricia Reche
Festera
La nostra estimada DJ Patri no sabem si va venir d’empalmada o no, però vam gaudir-la de valent. Va parlar, ballar, riure… es nota que és d’aquelles persones que t’animen la festa .

Montse Alba
Flamenca
A hores d’ara que esperàveu? Quin arte! Quin salero la Montse! El millor flamenc fusionat amb el ball de plaça! O era el millor ball de plaça fusionat amb flamenc?

Laura Rivas
Garratibada
La Xaviera Sala-Martín de Terrassa es va marcar un ball que està pendent de revisió i que té molts números d’haver de recuperar-lo al setembre. Estava nerviosa i es va notar.

Eva Candela
Despreocupada
Ella ja es veia d’alcaldessa obrint el Ball de Plaça. Veient els resultats de les eleccions, va decidir passar de tot i anar a passar-s’ho bé.

Adrián Sánchez
Perdut
No tenia massa clar on estava, si encara era a Madrid, a la plaça Didó de festa.

Carlota Menéndez
Riallera
No només va seguir la tàctica de somriure durant tot el ball per no ser mirada amb lupa, sinó que va fer-ho força bé.

Marc Armengol
Trepitjant ous
Com si les seves sabates pesessin una tona, va intentar seguir el ritme del ball amb poca gràcia i donant cops de cul com quan aprens a esquiar.

Montserrat Jiménez
Perduts
Estava tiessa com un pal. Demana-li a l’Eva que te n’ensenyi.

Javi García
De ressaca Somrient
Aiii que en tenia de ganes de tornar el bandidu! Però Javi, et queda tant per aprendre…

Alicia Tomás
Feixista retrògrada.

Daniel Pinto
Feixista retrògrad.

Mireya Navarro
Feixista retrògrada.

Ona Martínez
Concentrada
El Pep et va intentar treure tot el protagonisme, però no va aconseguir-ho, cada any ho fas millor.

Pep Forn
Uno di noi
És un dels regidors amb més balls de plaça, però, així i tot, sempre comença a peu canviat. Ens consta que divendres a la nit estava assajant amb un dels balladors, això és trampa!

Meritxell Lluís
“Suelta”
Se la va veure molt còmode ballant, com si ho fes cada setmana. Ara, això que cada any li posin la mateixa parella de ball comencem a pensar que és tongo.

Montserrat Caupena
Discreta
Suposo que enteneu que va amb segones, oi? Com et presentes al teu primer Ball de Plaça amb un vestit groc llampant?

Marta Giménez
La Rosalía
No és que estigués motivada, és que s’ha passat els anys que el PP ha estat sense regidors mirant vídeos del ball de plaça i subornant l’Esbart Egarenc. Li hem de donar el premi a millor vestuari.

Maria del Carmen Vaya
A su bola
Com si allò no anés amb ella, va arribar, va ballar de forma correcta i va marxar, com si res. Tenim la teoria que la Marta la va obligar a ballar.

Què diu l’1×1 de la Xemeneia?
To Top