Terrassa

Dona ferida per un encaputxat a casa seva a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra van detenir el sospitós minuts després

Els Mossos van trobar el lladre amb l'ajuda d'uns veïns / LLUÍS CLOTET

“Aquí està, aquí”, indicaven els veïns als agents. Allà hi era, amagat en un garatge, el lladre que, encaputxat, acabava d’assaltar un habitatge de Terrassa. Va ferir l’habitant de la casa, una dona, que el va sorprendre. El delinqüent va fugir però va ser detingut. Els fets van passar aquest diumenge a la Grípia.

Eren les 15 hores quan els cossos de seguretat van ser alertats del robatori. Una dona demanava auxili en una casa unifamiliar situada a prop de la carretera de Castellar, al sector de la Grípia.

Segons les primeres informacions, la dona havia sorprès un intrús en el seu habitatge. Pel que sembla, el delinqüent havia saltat el mur per introduir-se en l’immoble pel pati. Però l’habitant de la casa era allà, i el va enxampar. El malfactor anava encaputxat.

Ferida

La víctima es va defensar i va resultar ferida, en principi de caràcter lleu. El lladre va fugir, però uns testimonis van veure la seva carrera i com s’amagava en uns garatges. Van arribar unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal.

Els testimonis tenien localitzat al sospitós i així li ho van indicar als agents. Allà hi era. Els Mossos d’Esquadra van detenir el fugitiu com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. I segurament, també d’un delicte de lesions.

Dona ferida per un encaputxat a casa seva a Terrassa
To Top