Festa Major

“Electricitat” a la plaça Nova amb Miki Núñez

L’artista terrassenc repassa els seus temes més famosos en una plaça Nova abarrotada

Miki Núñez a la plaça Nova de Terrassa / Lluís Clotet

Si d’una cosa pot estar orgullosa Terrassa, és de tenir talent i artistes. Miki Núñez és l’exemple del que és arribar al més alt sent un “Entre un millón” i continuar tenint la ciutat de Terrassa al cor. Agraït pel públic que ha omplert aquesta matinada de dilluns a la plaça Nova, l’artista terrassenc ha regalat un concert de Festa Major a la ciutat que l’ha vist créixer.

“És un concert molt important perquè som d’aquí, vivim aquí i tant de bo morim aquí”, esclatava el cantant a l’inici del concert. Amb només 27 anys, Miki Núñez porta a l’esquena 3 àlbums. Núñez no ha dubtat a regalar un tastet dels seus temes més nous. “121” és el nou disc del terrassenc, que amb les seves lletres explica quina és la seva visió de les relacions i com percep i sent el dolor que caracteritza el desamor. El títol de l’àlbum fa referència als dies exactes que dura l’amor químic. El públic que ha ocupat bona part de la plaça Nova ha acompanyat a l’artista l’hora i mitja de concert, ballant, saltant i cantant a ple pulmó.

Concert de Miki Núñez a la plaça Nova de Terrassa / Lluís Clotet

Acompanyat per la seva banda, Miki Núñez també ha repassat alguns dels seus temes més populars. Amb “La Venda”, tema amb el qual va representar a Espanya a Eurovisió, l’artista ha encès la plaça del centre de la ciutat, que l’ha seguit amb energia des de l’inici del concert. “Encender las calles”, “No m’ho esperava”, “La mitad” o “Electricitat” són alguns dels seus temes més populars que ha anat desengranant i que la gent esperava amb ganes. Amb “Gelat”, l’artista terrassenc ens ha recordat que ja som a l’estiu, i amb “Escriurem” ha format un teixit de mans aixecades apuntant al cel que s’han mogut d’un costat a l’altre al ritme del tema. “Això que acaba de passar entra al meu top 3 de moments més feliços de la meva vida”, assegurava emocionat Núñez.

L’artista de casa també ha tingut temps per homenatjar a Doctor Prats amb “Rokambuleska“, tema que van poder cantar amb el grup terrassenc a una Festa Major i que aquesta matinada el cantant ha volgut interpretar per tancar el cercle. I un altre dels moments destacats porta el nom de Lildami, l’altre artista de la ciutat que s’ha colat a l’escenari per cantar amb Núñez “Supermercat” i que ha fet embogir als assistents que no s’ho esperaven.

Miki Núñez estima Terrassa i la ciutat l’estima a ell. Sense voler-ho ni pretendre-ho, el cantant ha aconseguit guanyar-se el respecte i l’afecte del públic de la ciutat. Potser per la seva senzillesa, humilitat i naturalitat. El que està clar és que vagi on vagi, tota la gent que embogeix cada vegada que puja a un escenari l’estarà esperant amb els braços oberts a la que sempre serà casa seva.

Concert de Miki Núñez a la plaça Nova de Terrassa / Lluís Clotet

To Top