Festa Major

Una camaleònica Soleá Morente sorprèn la plaça Nova

La intèrpret desplega el seu repertori fusió a Terrassa davant un públic heterogeni

“Si sento que vull cantar una soleá i al mateix temps tinc un disc pop, i és un gènere en el qual se m’encasella, el pop rock indie, ho faig tot amb el mateix respecte i el mateix cor”. Així ho expressa Soleá Morente quan se li pregunta pel seu estil musical i així ho va dir amb la seva música dissabte a la nit a l’escenari de la plaça Nova.

La cantant granadina va presentar el seu darrer treball a la ciutat, una fusió de sons i estils que va defensat cantant i ballant, simultaniejant el flamenc, la rumba, el pop i l’indie. Acompanyada de la seva banda, que al llarg  de la nit va agafar el micròfon i va fer cameos amb la intèrpret, Soleà va deixat clar com continua de fidel a les seves arrels flamenques i com de ferma es manté en la seva proposta creativa.

La filla d’Enrique Morente va dedicar al públic egarenc totes les cançons de la seva nova gira / Lluis Clotet

Sobre l’escenari, una llarga llista de temes, entre els quals “Pero es de noche” o la balada “Vamos a olvidar“. La cançó barreja l’ingredient flamenc amb l’esperit electrònic de La Casa Azul, productor de l’àlbum. No s’hi va estar de comentar el tema a l’escenari, de demanar disculpes per “un petit despiste amb la lletra” i de fer una picada d’ulls al públic i a Catalunya.

Un moment de l’actuació de Soleá, que va tirar de veu i també de melena per seduir al públic / Lluis Clotet

“Que bo ser aquí”, va dir Soleá en un moment del recital, que va ser una mostra constant d’empatia amb el públic, tan heterogeni com el seu repertori. Alguns anaven a escoltar flamenc, i els va sorprendre l’estil eclèctic de l’artista. Altres van gaudir de l’aposta valenta de la filla d’Enrique Morente. Com un grup de joves, de Sabadell, que no va parar de cantar i ballar cadascun dels temes a peu d’escenari. “Una amiga del grup és molt fan de la Soleà -ens explicava l’Eric-. Hem vingut tots i estem al·lucinant molt. No ens esperàvem aquesta barreja d’estils tan guapa!”.

Una camaleònica Soleá Morente sorprèn la plaça Nova
To Top