Festa Major

GENT DE LA FM 2023 | Mariona Pérez. Creu Roja

“Gaudim la festa de manera diferent, però la gaudim”

Mariona Pérez, de 25 anys, a la seu de Creu Roja Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Amb 25 anys, és una veterana. Pot ser-ho a edat tan tendra? Mariona Pérez ho és en tasques de cooperació i voluntariat. Enguany, i en són nou, viurà un altre cop la Festa Major de Terrassa des de dins. La Mariona coordina els 25 dispositius que Creu Roja tindrà disposats per diversos espais de la festa.

Atendran caigudes, alguna insolació, potser ferides d’una baralla o algunes intoxicacions etíliques. Fa nou anys que està en la institució humanitària, vuit com a voluntària i l’últim, ja com a professional, tècnica de salut i de joves. I aquest cap de setmana llarg, com a coordinadora dels voluntaris.

“Sempre vaig voler formar part del món sanitari i entrar a Creu Roja ho va fer possible”, diu aquesta jove que no experimenta sensació de frustració pel fet de viure la festa treballant: “És una forma diferent de participar-hi. Fem vida associativa, fem equip. La gaudim de manera diferent, però la gaudim. Fem el que ens agrada i ajudem la gent. Ens ho prenem com una vocació i no com un treball”.

To Top