Terrassa

Els frànkfurts de Casa Vallès superen l’últim test abans de la reobertura

Els encarregats donen l’aprovació als nous productes abans de tornar a apujar la persiana dels establiments el pròxim dilluns

La desgustació organitzada amb els encarregats

Un mes després d’abaixar la persiana, els frànkfurts de Casa Vallès tornaran a obrir dilluns. Des de l’empresa terrassenca ja ho tenen tot a punt per tornar a servir a la clientela des dels seus establiments. Els nous productes han passat ja tots els tests per comprovar-ne la qualitat i els encarregats els han donat ja l'”ok” després de la degustació organitzada per la companyia.

La firma va tancar tots els seus locals a finals de maig arran d’uns problemes d’aprovisionament. El seu fabricant va canviar de titularitat i els va posar sobre la taula unes noves condicions econòmiques que Casa Vallès va considerar “inacceptables”.

Fa tres setmanes, l’empresa anunciava que adquiria el 100% de les participacions d’una altra companyia del sector, Embotits Viber, ubicada a Valls, que s’encarregaria de tot el procés de producció. D’aquesta manera, Casa Vallès passava a tenir tot el control sobre la qualitat, fabricació, distribució, i consum dels seus productes.

La companyia terrassenca va prioritzar mantenir i garantir la distribució als més de 1.000 clients als quals serveix i en els darrers dies ha reprès també el servei en esdeveniments. Dilluns preveu reobrir cinc dels seus set establiments: els dos de Terrassa (Gavatxons i Portal de San. Roc), els dos de Badalona (c/ Mar 1 i Mar, 123) i un de Barcelona (c/ Jordi Girona, 4). L’establiment de Pedralbes al carrer Jordi Girona, 2, tanca el mes de juliol per vacances, mentre que el de Gran de Gràcia, també a Barcelona, no obrirà encara perquè s’hi fan unes petites reformes.

To Top