Terrassa

Per Festa Major s’estrena La Taifa, un nou espai per a la cultura popular

Desenvoluparà diferents activitats durant el divendres i el dissabte de la Festa Major de Terrassa

Una vintena d’entitats s’han reunit per posar en marxa La Taifa, un nou espai de la cultura popular a la Festa Major de Terrassa. Les seves activitats es desenvoluparan el divendres i el dissabte de Festa Major a la plaça de la Torre del Palau.

Es tracta d’una iniciativa nascuda des del teixit associatiu de la ciutat, que reivindica un emplaçament propi durant la Festa Major per a les diferents entitats terrassenques. La Taifa es defineix com un “espai tradicional autèntic”. Els dos primers dies de Festa Major oferirà actes, actuacions i festes, així com una zona de bar.

Entre d’altres activitats, divendres s’hi desenvoluparà un taller de barrets per al Raval Infernal (17.30 hores), un concert d’acordions (18.30 hores) i la lectura del “pregó autèntic” (19 hores). A partir de les 20 hores s’instal·laran pantalles per tal de seguir en directe els primers actes de la Festa Major i el Raval Inferal. A les 00 hores celebraran un ball de gralles i a la 1.30 un final de festa amb música en directe amb la presència d’un D.J.

Pel que fa al dissabte, a les 10.30 hores hi haurà matinades a càrrec dels grallers i timbalers de Terrassa. Començarà a la Sagrada Família i acabarà a la plaça de la Torre del Palau. A les 12 tindrà lloc un vermut glossat. A les 13.30 hi haurà un dinar popular (amb tiquet previ). A les 19 hores se celebrarà una plantada de figures i una mostra de balls. Passada la mitjanit, una vegada acabat el correfoc, hi haurà un ball folck. La festa s’acabarà amb una sessió de D.J.

To Top