Terrassa

Reconeixement a Som Riures per part de l’ONG T’acompanyem

L’ONG T’acompanyem ha reconegut la tasca de l’associació Som Riures-Dentistes Solidaris, compromesa en fer arribar la salut bucodental a tota la població.

El divendres passat l’associació Som Riures-Dentistes Solidaris va rebre una distinció per part de l’ONG T’acompanyem pel compromís en la salut bucodental dels seus usuaris. El passat mes de febrer es va realitzar una Marató Odontològica Solidària a Terrassa, a les instal·lacions del Centre Dental Les Escoles, on es van fer els primers tractaments. En els mesos posteriors es van acabar de fer les cures necessàries de manera gratuïta.

Isidre Gutiérrez de Tena, president de l’ONG T’acompanyem, i la doctora Rosa Ros, directora de Som Riures

També es va fer una xerrada de prevenció bucodental per a tots ells per tal d’adquirir eines d’alimentació i higiene per la cura de les seves dents. T’acompanyem és una entitat barcelonina que atén a migrants procedents de tot el món i els ajuda a incorporar-se al mercat laboral.

L’acte es va dur a terme al centre cívic de Navas. En l’esdeveniment es van donar els premis del III Concurs de relats curts per a desocupats i ciutadans migrants, es va veure un documental per conèixer la tasca que desenvolupa T’acompanyem, i es va lliurar el reconeixement a Som Riures per la seva tasca odontològica solidària.

A l’acte hi va assistir l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu, així com persones de l’associació i de l’àmbit educatiu i social de la capital catalana.

To Top