Terrassa

VÍDEO | La producció de frànkfurts de Casa Vallès, a tot ritme

Les línies de producció d’Embotits Viber funcionen aquests dies a tot ritme. Després que Casa Vallès adquirís el 100% de l’empresa vallenca, la fàbrica ja ha posat fil a l’agulla i ja produeix els frànkfurts i la resta de salsitxes i botifarres de la companyia terrassenca amb l’objectiu de poder reobrir els establiments i reestablir la venda en línia tan aviat com sigui possible.

La companyia ha compartit part del procés a través d’un vídeo penjat al perfil d’instagram de Salchicheros by Casa Vallès, la seva botiga en línia, i espera poder eliminar d’aquí poc el missatge que encara encapçala la web: “Per causes alienes a Vallès Autèntic SL ens hem vist afectats per un tall de subministrament de matèria primera que ens condiciona a no poder servir els nostres productes durant uns dies, fins que aquest es normalitzi. Un cop normalitzat tornarem a activar l’opció de comprar en els nostres productes”.

L’empresa manté tancats tots els seus locals, tant a Terrassa com a Badalona i Barcelona, però preveu que la reobertura arribi més aviat que tard.

El canvi de titularitat del fabricant dels seus productes i unes noves condicions econòmiques que es van considerar com “inacceptables” van ser el motiu dels problemes de subministrament que van desembocar en el tancament de tots els frànkfurts de Casa Vallès (primer els de Terrassa, Badalona i Gran de Gràcia de Barcelona, i, més tard, també els de Pedralbes) i del tall en la seva botiga en línia, així com afectacions en l’aprovisionament a botigues d’alimentació i forns on es poden trobar habitualment els productes de Casa Vallès.

Per posar-hi remei, l’empresa terrassenca ha adquirit el 100% de les participacions d’Embotits Viber, que ja ha arrancat la producció de les seves referències.

To Top