Terrassa

La terrassenca Carla Miralda aspira a guanyar Eufòria

L’artista va interpretar el tema “When love takes over”, de David Guetta, i La Rosa” del Petit Príncep i composta per Manu Guix

Carla Miralda a la semifinal d'Eufòria de Tv3

La final de la segona edició del programa Eufòria de TV3 comptarà amb la terrassenca Carla Miralda. El concurs del moment pretén trobar el millor cantant novell de Catalunya, i sembla que fins a la data, la Carla és una de les preferides del públic.

Aquest divendres nit es va celebrar la Gala 12, un programa en el qual els espectadors van tornar a tenir tot el protagonisme. Ells van decidir quines dues persones es veuran les cares a la final amb l’Alèxia, que ja es va assegurar el pas en el programa anterior. La cantant terrassenca va interpretar la cançóWhen love takes over, de David Guetta, un tema que suposava per a la cantant tot un repte respecte a la coreografia, la part que més ha hagut de treballar en el programa. “Avui t’hem vist còmode, i això només posa de manifest que ets una “piva” treballadora com poques”, li deixava anar Lil Dami. Per la seva banda, Carol Rovira assegurava que la cantant la va fer aixecar de la cadira. “M’han entrat ganes de ballar amb tu perquè ens convidaves en aquesta festa”, li indicava Rovira felicitant-la.

La semifinal prometia molt. El terrassenc Miki Nuñez va presentar un tema inèdit en exclusiva, “Gelat”. També es van escollir els 3 finalistes del programa. La Carla va saber fer ballar a tot el públic, que cridava “favorita” en acabar el tema. També va fer aixecar al jurat, que la va felicitar per una actuació “enèrgica i vocalment perfecte”. Amb el tema “La Rosa” del Petit Príncep i composta per Manu Guix, Miralda va omplir l’escenari amb la seva presència, aconseguint emocionar a tots els presents. Carla Miralda es va quedar a les portes de la primera edició, i ara aspira a ser la guanyadora del programa de Tv3 del moment.

To Top