Terrassa

Desè aniversari de Tu Tries a Terrassa

Gran festa de l’associació socioeducativa al parc de Vallparadís

La festa de Tu Tries començarà a les 17.15 hores i acabarà a mitjanit

L’Associació Socioeducativa Tu Tries celebra el seu desè aniversari amb diverses activitats a Terrassa. Aquest dissabte, el Tutri Fest, que es desenvoluparà al parc de Vallparadís, servirà per acomiadar el programa de commemoració.

Tu Tries destaca que, des de la seva fundació, “ha treballat per a la inclusió social i educativa de les persones amb diversitat funcional intel·lectual, especialment aquelles en situació de risc d’exclusió. A més, en els últims anys ha ampliat la seva acció a la infància i la joventut dels barris de Can Boada i Can Boada del Pi”.

Entre les activitats programades per commemorar deu anys de trajectòria s’han proposat: el “Concurs TuTri Dibuix”, on els participants van poder expressar la seva visió de l’associació a través de l’art. El dibuix guanyador serà pintat a un espai de local de l’entitat.

Més activitats: la “Disco Tu Tries”, una festa musical a la discoteca Fred Astaire de Terrassa; la “Ruta Tu Tries”, un recorregut per la Casa Nova de l’Obac fins a Font de la Portella, on es va fer ús de cadires Joëlette per a persones amb mobilitat reduïda (aquesta activitat es va fer en col·laboració de la Diputació de Barcelona), i per últim el “Tutri Fest”, un gran esdeveniment solidari al parc de Vallparadís que es farà aquest dissabte, 3 de juny.

El Tutri Fest se celebrarà al Parc de Vallparadís, a la zona de la carpa, de 17 a 00 hores.

Aquest és el programa:

– A les 17.15 hores, conte amb valors teatralitzat: “La Carlota no vol ser una princesa”, a càrrec de la Míriam i la Carla.

– A les 18.15 hores, activitats infantils dinamitzades per les Joves de Tu Tries

– A les 19, actuació de Joel, un músic que toca l’Eyeharp, un instrument adaptat que permet crear melodies amb la mirada. El concert es farà amb l’escola de música de Santa Perpètua.

– A les 19.30, batucada de Drac i Bruixes de Can Boada.

– A les 20 hores, sorteig.

– A les 20.15, combo del taller “El brazo poderoso y ratones”.

– A les 21, concert de la Yule, una artista urbana.

– De 21.45 a 00 hores, actuació de DJ Bad Gallinaka i DJ Xavi FM.

Desè aniversari de Tu Tries a Terrassa
To Top