Terrassa

VÍDEO | Els terrassencs opinen sobre el tancament dels frànkfurts Casa Vallès

Els dos locals que Casa Vallès té al centre de Terrassa, tant el del carrer dels Gavatxons com el del Portal de Sant Roc, han hagut d’abaixar la persiana temporalment. El mateix ha passat amb els tres de Barcelona i els dos de Badalona.

Com ha pogut saber el Diari de Terrassa, el canvi de titularitat del fabricant dels seus productes i unes noves condicions econòmiques “inacceptables” han estat el motiu del tancament momentani dels establiments de l’empresa egarenca.

Un cartell era l’única pista que Casa Vallès havia deixat a la vista dels clients. Aquest dijous al migdia, els terrassencs i terrassenques que caminaven pel carrer dels Gavatxons de Terrassa paraven estranyats davant el local i llegien el cartell. Estaven sorpresos i no entenien què havia pogut passar. Estimats clients, degut un problema de subministrament, no podem garantir la quantitat ni la qualitat habituals a casa nostra els pròxims dies”, indica el cartell que penja de la persiana.

Els clients del frànkfurt terrassenc ens explicaven aquest dijous al migdia com havien rebut la notícia, poc abans que l’empresa comuniqués oficialment que ha decidit comprar el 100% d’una altra companyia, Embotits Viver, que fabricarà totes les seves referències. Casa Vallès preveu així poder reobrir ben aviat.

To Top