Diners

Casa Vallès soluciona els seus problemes d’aprovisionament

L’empresa terrassenca compra Embotits Viver, que fabricarà totes les seves referències

El frànkfurt de Casa Vallès al Portal de Sant Roc de Terrassa / Alberto Tallón

L’empresa terrassenca Casa Vallès ha trobat ja una solució als seus problemes d’aprovisionament. La companyia, que ha hagut de tancar tots els seus frànkfurts després que els seu fabricant canviés de titularitat i els posés sobre la taula unes noves condicions econòmiques que Casa Vallès va considerar “inacceptables”, ha decidit adquirir el 100% de les participacions d’una altra empresa del sector, Embotits Viber, ubicada a Valls, i que s’encarregarà de tot el procés de producció.

Així, Casa Vallès passa a tenir tot el control sobre la qualitat, fabricació, distribució, i consum dels seus productes. De fet, a partir d’aquest dijous mateix, la fàbrica comença la producció de totes referències de l’empresa terrassenca.

D’aquesta manera, Casa Vallès podrà garantir la qualitat i el subministrament de tots els seus productes en molt poc temps i tornar a reobrir tots els seus frànkfurts.

Els de Terrassa, Badalona i el de Gran de Gràcia de Barcelona estan tancats des de dijous de la setmana passada, mentre que els dos de Pedralbes van tancar aquesta setmana. La seva distribuïdora, Vallès Autèntic, també s’havia vist afectada per la falta de producte.

To Top