Diners

El motiu real del tancament dels frànkfurts de Casa Vallès a Terrassa

El canvi de titularitat del fabricant i unes noves condicions econòmiques “inacceptables” han estat el detonant

Els dos establiments de la famosa marca de frànkfurts de la ciutat encara romanen tancats / Nebridi Aróztegui

El canvi de titularitat del fabricant dels seus productes i unes noves condicions econòmiques que es van considerar com “inacceptables” han estat el motiu del tancament dels frànkfurts de Casa Vallès. Aquest proveïdor elaborava els frànkfurts i la resta de productes de la firma seguint les seves fórmules i la seva cadena de producció. Feia 15 anys que Casa Vallès treballava amb aquest fabricant.

Fa aproximadament una setmana, els locals de Casa Vallès van aparèixer tancats amb un avís que deia que, per un tall en el subministrament de matèria primera, es produïa aquest tancament provisional.

Un cartell a la façana dels dos establiments de Terrassa, el del carrer de Gavatxons i l’altre, al Portal de Sant Roc, va alertar la ciutadania. “Estimats clients, a causa d’un problema de subministrament, no podem garantir la quantitat ni la qualitat habituals a casa nostra els pròxims dies”, deia el cartell.

Casa Vallès es va negar a acceptar les condicions dels nous propietaris i va decidir tancar cinc dels set establiments amb què compta (els dos de Terrassa, els dos de Badalona i un de Barcelona, a Gràcia, i va deixar oberts els dos de Pedralbes), si bé, actualment, tots estan tancats, a l’espera que es recuperi la normalitat amb la capacitat de producció pròpia com abans del tancament, que des de l’empresa xifren ara en un temps d’entre 10 i 15 dies.

La companyia compta amb una empresa de distribució, Vallès Autèntic, que distribueix els productes a més d’un miler de clients. Per tal de preservar en un primer moment aquest canal, es va decidir tancar de manera temporal els frànkfurts.

Tot i aquest entrebanc, l’empresa ha mantingut tots els llocs de treball i ha conservat a tot el seu personal i no ha pres cap mesura en aquest sentit que hagi afectat els seus treballadors.

Terrassa, sense els seus frànkfurts més famosos

To Top