Terrassa

Enxampat quan enganxava cartells ofensius en carrers de Terrassa

Està acusat d’un delicte contra els drets i llibertats fonamentals

Dotació de la Policia Municipal de Terrassa

És presumpte autor d’un delicte contra els drets i les llibertats fonamentals, i d’una infracció administrativa per conducta vandàlica. La Policia Municipal va denunciar aquest passat diumenge a Terrassa un home que enganxava cartells ofensius a la via pública. En duia més en el vehicle.

Una patrulla de la Policia Municipal que patrullava per l’Antic Poble de Sant Pere va observar diumenge, a les 2 hores, un home que estava enganxant cartells al carrer de l’Arquitecte Puig i Cadafalch.

Esvàstiques

Els agents el van identificar. Van escorcollar el vehicle de l’implicat i li van localitzar al maleter, que estava obert, diversos cartells “amb diferents textos amb insults a diferents representants polítics”. En els cartells hi havia esvàstiques.

Els agents van intervenir els cartells i van obrir diligències a l’home per presumpte delicte contra els drets i les llibertats fonamentals. També se li va decomissar una falç que duia al cotxe. L’identificat va quedar denunciat per conductes vandàliques en l’ús de l’espai públic.

Enxampat quan enganxava cartells ofensius en carrers de Terrassa
To Top