Terrassa

La CUP assegura que no els espanta quedar fora de l’Ajuntament

El partit independentista no ha pogut recuperar el regidor que va perdre a les eleccions de 2019

Jaume Bofill, a La Tafanera, on la seva formació s'ha reunit aquesta nit electoral / Alberto Tallón

Jaume Bofill, el candidat de la CUP ha reconegut que els resultats no han estat gens positius per a la seva formació. “El balanç és negatiu perquè havíem posat tota la il·lusió per tornar a l’ajuntament i no ho hem aconseguit”, ha assegurat.

El primer de la llista del partit independentista ha opinat que un dels motius d’aquesta situació per als seus és que “el vot independentista s’ha quedat a casa”. Bofill ha avisat que “tenim un problema amb el vot de l’extrema dreta i que la societat està tirant cap a la dreta” i ha admès que “ens esperàvem que Vox entraria perquè els mitjans de comunicació els hi estan fent una campanya mediàtica i la resta de partits també li han fet un seguiment i nosaltres recomanem un cordó sanitari“.

Ha insistit que “no és positiu quedar-nos fora a Terrassa, però no ens espanta i continuarem treballant al carrer amb els moviments socials” i altres accions que sempre duen a terme. Sobre l’increment de regidors de Tot per Terrassa, ha apuntat que “Jordi Ballart ha fet una política populista i d’intentar deixar a tothom content i li ha funcionat i tenim clar que tenim “Ballartisme” per molts anys”, va dir.

To Top