Terrassa

Meritxell Lluís: “Sigueu fidels als vostres cors”

L’alcaldable ha recordat que el vot a Junts per Terrassa és també un vot per la causa de la independència de Catalunya

Meritxell Lluís, candidata de Junts per Terrassa a l'Ajuntament

L’alcaldable de Junts per Terrassa, Meritxell Lluís, ha tancat aquest divendres a la tarda dues llargues setmanes de campanya electoral. Hores abans de l’inici de la jornada de reflexió, el partit independentista ha sortit al carrer per dur a terme el seu darrer acte de campanya. Ha estat al Raval de Montserrat, a tocar del Mercat de la Independència.

“Volem que Terrassa sigui la capital de la qualitat de vida. I la recepta passa per recuperar l’ambició, tenir un bon govern i fer ciutat”, ha assenyalat Lluís, que ha destacat que Junts ha fet una campanya molt de proximitat, “parlant amb els veïns, que ens han transmès vibracions molt positives i ens han encoratjat a seguir treballant per aquesta ciutat i per aquest país”.

Ha afegit: “Com sempre diem, servint Terrassa, servim Catalunya. I servint Catalunya, servim Terrassa”.

Darrera petició de vot

L’alcaldable de Junts per Terrassa ha demanat als ciutadans el vot per diumenge: “Sigueu fidels als vostres cors i voteu Junts per Terrassa. És un doble vot: és un vot per la solvència, el rigor, l’ambició i el bon govern, així com a favor del progrés i la justícia social. I també un vot per la causa de la independència de Catalunya”.

Ha tancat Meritxell Lluís l’acte amb les següents paraules: “La Terrassa que ens il·lusiona, la Terrassa que somiem, la Terrassa que volem, només la podem fer realitat si ho fem junts“.

To Top