Diners

Terrassa, sense els seus frànkfurts més famosos

Casa Vallès tanca provisionalment per problemes de subministrament

L'establiment del carrer dels Gavatxons / Nebridi Aróztegui

Els terrassencs s’han quedat des de dijous sense poder gaudir dels frànkfurts més famosos de la ciutat. Els dos locals que Casa Vallès té al centre de Terrassa, tant el del carrer dels Gavatxons com el del Portal de Sant Roc, han hagut d’abaixar la persiana. El mateix ha passat amb el de Gran de Gràcia, a Barcelona, i els dos de Badalona.

No és, però, un adeu definitiu, ni de bon tros. Es tracta d’un tancament provisional a conseqüència d’un “tall de subministrament de matèria primera”, expliquen, sense entrar en més detalls sobre les causes. “Estimats clients, degut a un problema de subministrament, no podem garantir la quantitat ni la qualitat habituals a casa nostra els pròxims dies”, resa un cartell ubicat a la façana dels establiments en què l’empresa demana disculpes i indica que espera reobrir “ben aviat”.

Des de la companyia expliquen a Diari de Terrassa que el problema de subministrament afecta especialment els embotits i que, en canvi, sí que tenen estoc de carn fresca. Detallen que tenen la producció parada perquè “en aquests moments no podem garantir la quantitat i qualitat dels nostres productes”. Neguen que tinguin res subcontractat a la indústria càrnia que fa uns dies va patir un incendi a Mercabarna.

La situació també té conseqüències en la seva botiga en línia i en l’aprovisionament a botigues d’alimentació i forns on es poden trobar habitualment els productes de Casa Vallès. “Sí, de manera diferent, però afecta. Tot depèn de l’estoc”, indiquen.

Pel que fa als establiments de restauració de l’empresa, cinc de set estan tancats des de dijous. Els únics que romanen oberts són els dos de Pedralbes, a Barcelona, que encara tenien gènere per a uns dies.

“Esperem tornar a estar al 100% d’aquí a quatre o cinc dies“, assenyalen.

Fundada a Terrassa el 1963, Casa Vallès és pionera pel que fa als frànkfurts a Catalunya. El seu primer establiment va ser innovador i un precursor del menjar ràpid a casa nostra.

To Top