Terrassa

El PSC Terrassa proposa més escoles bressol

Els socialisten advoquen per una FP més connectada a la indústria

Carlos Lázaro i Adrián Sánchez, aquest dijous a la presentació de les propostes

Reforçar l’FP, ampliar la xarxa d’escoles bressol, oferir subvencions per substituir banyeres per plats de dutxa i construir 100 habitatges dotacionals a Sant Pere Nord. Aquestes són algunes de les propostes en matèria d’educació i gent gran que el PSC Terrassa ha presentat aquest dijous.

Els socialistes afirmen que impulsaran un Centre de Segones Oportunitats en col·laboració amb la Generalitat i el Consell de l’FP “per a tot l’alumnat que ha abandonat els estudis”. Garantiran “una oferta en formació professional connectada amb les necessitats del teixit productiu”, a la indústria terrassenca. A més, també proposen ampliar la xarxa d’escoles bressol, així com altres serveis integrals d’infància.

“Des del PSC entenem l’educació com una veritable prioritat de ciutat”, ha destacat Carlos Lázaro, regidor i número vuit a la llista.

Gent gran

El PSC també ha presentat les seves propostes pel que fa a la gent gran. “Els socialistes estem convençuts que qui més ha fet per la gent gran de Terrassa ha estat el govern socialista de Pedro Sánchez amb la pujada de pensions i l’impuls al Sistema per l’Autonomia i l’Atenció a la Dependència”, ha explicat Adrián Sánchez, número dos a la llista.

En matèria de gent gran, la candidatura encapçalada per Eva Candela suggereix construir 100 habitatges dotacionals destinats a gent gran a Sant Pere Nord; intensificar les actuacions de millora de l’accessibilitat tant en l’espai públic com als domicilis amb subvencions per substituir banyeres per plats de dutxa; millorar les rutes de les línies de bus per facilitar l’accés als centres de salut, “i apropar les administracions als districtes, sobretot les Oficines de Gent Gran”.

El PSC Terrassa proposa més escoles bressol
To Top