Terrassa

Carrizosa: “El vot a CS mai és un vot entreguista a poder i cadires”

El president de Ciutadans al Parlament defensa que l’entrada d’Isabel Martínez a l’Ajuntament el 28M suposaria “fer les coses que mai s’han fet aquí” i centrar la política municipal

Isabel Martínez, Carlos Carrizosa i Javi González aquest dimecres a Terrassa / Cedida

El president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha demanat aquest dimecres des de Terrassa votar en massa a Ana Grau a Barcelona, a Isabel Martínez a Terrassa i a totes les candidatures de CS perquè, diu, la formació “mai ha estat immersa en casos de corrupció i el vot a CS mai és un vot entreguista a poder i cadires perquè nosaltres només pactem per programa”.

En la seva visita a la ciutat, Carrizosa ha sostingut que l’entrada d’Isabel Martínez a l’Ajuntament suposaria “fer les coses que mai s’han fet aquí” i centrar la política municipal. “La marca de CS a Terrassa és que sigui una Terrassa per a tots”, ha remarcat.

Per la seva banda, Martínez ha assegurat que els veïns demanen “canvi i frescor per no seguir amb el què han tingut aquests 40 anys de socialisme i el govern actual, que és una continuació”. És per això que Martínez s’ha reivindicat  com “la veu que no pot faltar a Terrassa perquè només des de Ciutadans es representa les famílies, els negocis, els autònoms i la voluntat de canvi”.

To Top