Terrassa

ERC anuncia 7 milions per a un pla de xoc de manteniment d’instal·lacions esportives

Els republicans proposen també crear un canal ètic per recollir denuncies, informacions, irregularitats o fets que puguin constituir motiu d’avaluació i resposta

Cristina Rey, número 7 d'ERC Terrassa, i Ona Martínez, l'alcaldable del partit

“Aquest ha de ser el mandat del manteniment. Ara toca posar els equipaments esportius al dia més que fer un nou gran equipament”. Així s’ha pronunciat aquest dimarts l’alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Terrassa, Ona Martínez, que ha anunciat la seva proposa d’elaborar un pla de xoc de manteniment de tots els equipament esportius de la ciutat dotat amb set milions d’euros. “Serà un pla públic, transparent i amb calendari d’actuacions. A més necessitat, més prioritat”, ha assegurat la cap de llista, que ha detallat que s’analitzarà la possibilitat de cobrir algun espai existent per tal de poder acollir més esports.

“Entre el 2010 al 2019 pràcticament s’han abandonat els equipaments esportius, per això el primer que cal és fer-hi un manteniment. Abans de fer res de nou, assegurem-nos que tot el que ja tenim està en bones condicions. Hem de recuperar el temps perdut”, ha afegit la nadadora Cristina Rey, número 7 de la candidatura, que ha afirmat que les prioritats d’ERC Terrassa seran “les inversions en manteniment, el suport a la gestió de les entitats, a l’esport escolar i, molt especialment, a la promoció de l’esport femení.”

Rey també ha exposat la voluntat de la formació de promoure la Casa de l’Esport com un espai de serveis compartits i de col·laboració entre les entitats.

Alhora, els republicans aposten per crear, dins de la Casa de l’Esport, un canal ètic per recollir denuncies, informacions, irregularitats o fets que puguin constituir motiu d’avaluació i resposta. També proposen obrir les instal·lacions esportives d’escoles fora de l’horari lectiu per a la pràctica esportiva de les entitats i de la ciutadania.

To Top