Terrassa

ERC Terrassa exposa els seus compromisos

L’acte ha comptat amb la participació de Manel Balcells i Raül Romeva i l’assistència de tota la llista del partit

Acte central d'ERC Terrassa a la plaça Vapor Ventalló / Arnau Alcalà

ERC Terrassa ha celebrat el seu acte central aquest diumenge 21 maig. Queda una setmana de campanya electoral i el rellotge ja marca el compte enrere per les eleccions del pròxim diumenge 28. Ona Martínez, candidata a l’alcaldia d’ERC Terrassa, ha repassat els seus compromisos i prioritats del programa a la plaça Vapor Ventalló de Terrassa. L’ha acompanyat el conseller de Salut, Manel Balcells – substituint el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, que no ha pogut assistir per incidència de salut -, i el vicesecretari general de prospectiva, Agenda 2030, Transició Ecològica i Esports del partit, Raül Romeva.

Ona Martínez a l’acte central d’ERC Terrassa aquest diumenge / Arnau Alcalà

“Els joves de Terrassa, del Vallès i de Catalunya volem ciutats on emancipar-nos, volem treballar dignament impulsant polítiques que realment siguin una porta cap a la llibertat de tots els joves”. Així ha iniciat l’acte Àlex Aranda, número sis de la llista electoral. Aranda ha remarcat que ERC Terrassa vol una ciutat on desenvolupar la vida de la cultura, esport i oci, sense discriminar i incloent a tothom. Najima OueldTaher, número tres de la llista republicana, ha afegit que “actualment hi ha 6 milions de persones sense dret a vot per la seva condició legal” i ha assenyalat la importància de tenir en compte a tota la ciutadania, “portant la veu de tots els terrassencs al ple”. Pep Forn, número 2 de la llista, que també ha intervingut a l’acte, ha posat en valor la tasca conjunta amb l’actual govern. “Hem estat cohesionats i hem treballat conjuntament amb els mateixos objectius”, ha assegurat, afegint que “ERC Terrassa estat la garantia del bon govern”.

Esquerra ha assegurat que el partit ha treballat per reduir la segregació escolar a la ciutat, qui ha treballat per posar les bases per omplir els buits urbanístics, rehabilitant naus industrials i planificant nous projectes en solars en desús. “Nosaltres hem estat els qui han modernitzat l’administració, qui ha apostat per l’audiovisual i l’ampliació del parc de l’audiovisual”, ha indicat Pep Forn.

Raül Romeva clama cohesió

Raül Romeva, el vicesecretari general de prospectiva, Agenda 2030, Transició Ecològica i Esports del partit, ha mostrat el seu suport i complicitat al partit. Ha assegurat que “si volem una república plena de drets, igualtat i justícia, només es pot fer si tenim les eines i recursos de l’Estat”. Romeva ha assenyalat la importància de cohesionar i incloure a tota la ciutat en prendre decisions. “Catalunya és de totes i cadascuna de les persones que venen, que volen venir i fer futur aquí, indiferentment de la llengua que parlin, la fe i orientació sexual que tinguin”, ha remarcat.

Raül Romeva a l’acte central d’ERC Terrassa aquest diumenge / Arnau Alcalà

Compromisos d’ERC Terrassa

L’alcaldable Ona Martínez s’ha mostrat segura i orgullosa del projecte, assegurant que liderarà l’alcaldia i la ciutat. “Encapçalo una llista i projecte amb gent potent i diversa que són com la ciutat sencera”, ha exposat Martínez. La candidata a l’alcaldia ha repassat els seus compromisos amb la ciutat, que recullen la creació de zones verdes, habitatges socials, la utilització d’energies renovables, la renovació de l’avinguda del Vallès, i “fer de Terrassa la capital universitària i tecnològica”. ERC Terrassa, es compromet, assegura, a fer més escoles bressol, a potenciar la cultura i fer una administració més moderna.

Manel Balcells, conseller de Salut, també ha mostrat el seu compromís i ha carregat contra la resta de partits. “Ens agrada governar perquè és l’eina per transformar les coses”, ha exposat. Balcells, que ha conclòs l’acte dels republicans, ha animat als presents a votar i així “liderar el canvi a Terrassa”.

To Top