Terrassa

Terrassa i Sabadell, protagonistes del lapsus de la visita de Carrizosa al Vallès

El diputat de Ciutadans confon les dues cocapitals

Carrizosa i Garcia a Sabadell / A. TORRES

“Avui, en el sisè dia de campanya, hem volgut venir al Vallès Occidental, a la seva capital, Terrassa”. Així es va pronunciar aquest dimecres el president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, en visita a la comarca. Les paraules del diputat podrien sonar d’allò més normals, salvant el fet que Terrassa no és la única capital del Vallès Occidental i potser hagués estat més adequat parlar de cocapital, però és que el polític no es trobava a la nostra ciutat sinó a la veïna Sabadell.

El lapsus del líder de la formació taronja va tenir lloc en una atenció als mitjans de comunicació després d’una trobada amb el Gremi de Fabricants. L’alcaldable del partit a l’Ajuntament de Sabadell, Joan Garcia, a qui Carrizosa havia anat a donar suport, li va recordar ràpidament que era a Sabadell, entre riures, però la pífia ja no es podia arreglar.

Ja en el tram final de la seva compareixença, Carrizosa va tornar a fer menció de la nostra ciutat.“No volem més populismes a Terrassa, ni el que va representar ERC i la CUP, amb un populisme separatista, ni el clientelisme que representa el partit socialista”, va dir el líder del partit taronja.

To Top