Terrassa

“Els terrassencs tenen por d’anar-se’n de cap de setmana i que els ocupin la casa”

El PP explica les seves propostes per aturar la inseguretat a Terrassa, acompanyada de la dirigent estatal Ana Vázquez

L'alcaldable del PP, Marta Giménez / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El Partit Popular ha entomat aquest dilluns el que és, probablement, el seu principal eix de campanya: la manca de seguretat. De fet, el PP de Terrassa ha comptat amb la visita de la portaveu de Seguretat al Congrés espanyol, Ana Vázquez.

En una trobada amb membres d’entitats veïnals de la ciutat, Vázquez ha assegurat que Catalunya concentra el 42% de les ocupacions d’habitatges que es donen a tot l’Estat espanyol. “Les dades de Catalunya són una vergonya”, ha valorat. Per això, ha detallat algunes de les mesures que proposa el PP. En primer lloc, la instal·lació de càmeres de seguretat als barris. “Qui vulgui viure tranquil, no l’importarà que es posin càmeres”. En segon lloc, la creació d’una “Oficina Municipal anti-ocupació” a Terrassa. I n tercer lloc, el compromís què, en cas que governi l’alcaldable Marta Giménez, “no empadronarà ocupes”.

Al seu torn, la pròpia Giménez ha manifestat que la inseguretat “no és un invent ni un alarmisme del PP”. I ha assegurat què, al seu parer, “els terrassencs tenen por d’anar-se’n de cap de setmana i que els ocupin la casa”. En línies generals, Giménez també ha defensat augmentar la il·luminació nocturna dels carrers, així com l’augment de la plantilla de la Policia Municipal de Terrassa.

“Propera ministra de l’Interior”

L’ourensana Ana Vázquez ha estat presentada per Giménez com “la propera ministra de l’Interior”. En una conversa informal prèvia a la trobada amb els membres d’entitats veïnals, Vázquez ha explicat que ella mateixa té tres tiets migrats -en el seu temps- a Barcelona. També ha lloat el bon clima mediterrani, donat que a la seva Galícia natal avui es preveien 3 graus pel de matí. Tot i així, ha afirmat que malgrat el clima atlàntic, allà també es pateixen els efectes de la sequera.

Aquesta és la segona visita d’una dirigent estatal a Terrassa, després que l’exministra de sanitat i Serveis Socials Dolors Montserrat fos a Terrassa el dissabte de Fira Modernista.

To Top