Terrassa

Junts aposta per una Terrassa capital en qualitat de vida

El partit el formen 37 persones de perfils diversos, alguns amb llargues trajectòries de servei públic en política i altres nous en aquest camp

Acte de presentació de Junts per Terrassa a la Vapor Ventalló

“Volem que Terrassa sigui la capital de la qualitat de vida”. Així ha iniciat Junts per Terrassa l’acte públic de dissabte 13 de maig al Vapor Ventalló. L’alcaldable Meritxell Lluís ha presentat la totalitat de l’equip que l’acompanyarà a les pròximes eleccions municipals i ha desengranat els seus objectius pel mandat. El partit ha fet costat a la candidata en destacar els seus diferents perfils, assegurant que “són un equip d’homes i dones amb mentalitat de corredors de fons” i que “faran possible el seu projecte electoral”.

Diferents perfils en el partit

La força política independentista és “ideològicament plural i transversal” i la integren figures amb llargues trajectòries de servei públic en política i política institucional i també gent nova en aquest camp. Perfils polítics, acadèmics, professionals complementaris i afiliats de Junts, de Demòcrates, de MES-CAT i de persones independents. “Expertesa i novetat”, ha reiterat l’alcaldable.

El partit també ha indicat que combina dos elements “fonamentals”: la solvència i independència. “Solvència a l’hora de recuperar el pols i el lideratge de la ciutat perquè necessitem un bon govern i ambició col·lectiva”, ha explicat Meritxell Lluís, que ha afegit que la seva manera de fer està basada en el diàleg.

Llista completa de Junts per Terrassa

El projecte de Junts per Terrassa

Junts per Terrassa ha destacat la tasca feta l’octubre de 2017 “estant a peu d’urna defensant els drets dels catalans a decidir lliurement i pacíficament el seu futur com a poble i a construir un futur de llibertat”, i ha afegit “que són un equip de persones compromeses per tal que Terrassa sigui la capital de la qualitat de vida”. El partit ha assegurat que té voluntat de “lluitar perquè els nostres fills i filles es puguin fer grans en un país on mai més ningú hagi de patir presó o exili per haver defensat, pacíficament, les seves idees legítimes”.

Meritxell Lluís també ha mencionat que el seu partit “no serà indiferent davant del dèficit fiscal que patim i que ens impedeix de desplegar polítiques socials ambicioses, de lluitar amb eficàcia contra l’atur, de disposar d’infraestructures de qualitat”. Junts per Terrassa no es vol deslligar d’una Terrassa que, asseguren, “s’alça davant d’un sistema de Rodalies caòtiques que afecten, cada dia, milers de ciutadans” i que “no es rendeix davant de l’ambició de construir un país de primera”.

To Top