Terrassa

La CUP presenta un equip que “lluita per Terrassa”

La seva proposta política parteix de 5 grans eixos centrats a recuperar serveis, blindar l’educació i la sanitat pública, fer de l’habitatge un dret i defensar l’entorn mediambiental

La CUP Terrassa a l'acte de presentació de la llista / Lluís Clotet

La CUP Terrassa va presentar aquest dissabte la llista de partit a les eleccions municipals, “una llista conformada per gent compromesa amb totes les lluites de la nostra ciutat” i que encapçala Jaume Bofill.

A l’acte celebrat al parc Vallparadís de Terrassa, els membres de la formació van assegurar que són “les que lluiten per recuperar serveis, per tal de garantir una vida digna a la ciutat”. La CUP presenta un projecte col·lectiu centrat a recuperar serveis, blindar l’educació i la sanitat pública, fer de l’habitatge un dret acabant amb l’especulació de tots els pisos buits i defensar l’entorn i territori mediambiental. “El futur que volem passa per fer de Terrassa una ciutat veritablement feminista i no només de paraula o el 8M; el futur que volem és un futur on tothom té lloc, on l’accessibilitat és una realitat”, exposava Jordi Mercè, el número 3 de la llista.

L’alcaldable Jaume Bofill va assegurar que ara el partit busca obrir una trinxera més, “per tal que els que no han tingut veu dins de l’Ajuntament aquests darrers quatre anys, aquesta veu, dissident, anticapitalista, independentista i feminista torni amb més força que mai”. I ho faran amb un equip format per persones activistes dels moviments socials de Terrassa.

La CUP Terrassa a l’acte de presentació de la llista / Lluís Clotet

5 eixos de campanya de la CUP

Per la seva banda, Montse Garcia, número dos de la llista, va lamentar que “després de més de 40 anys de govern PSC i TxT, tot continua igual”. D’aquesta manera, va assegurar que a les municipals de Terrassa cal una candidatura de la CUP, “una alternativa transformadora capaç de denunciar el model de ciutat de les darreres dècades i apostar per un nou horitzó”.

La seva proposta política parteix de 5 grans eixos. El primer consisteix a “garantir una gestió pública dels serveis públics per garantir una vida digna”. El segon, “garantir un habitatge digne, assequible i accessible per a tothom”. Un altre gran eix és “blindar l’educació i la sanitat pública per defensar el català a les aules”. El quart, lluitar per un futur i fer de Terrassa “una ciutat veritablement feminista” i que “s’escolti la veu de les joves”. I finalment, l’últim gran eix del partit és defensar de l’entorn i el territori mediambiental, posant fre als “macroprojectes immobiliaris especulatius com el que s’està preparant als Bellots”.

El partit pretén obrir un nou cicle a Terrassa i asseguren ser “un equip que representa l’esperit incansable de lluita de la nostra ciutat”.

Llista completa

  1. Jaume Bofill
  2. Montse Garcia Martínez
  3. Jordi Mercè
  4. Iolanda Salvador
  5. David Iglesias Xifra
  6. Marga Salvador i Fabregat
  7. Jordi Torrents
  8. Bruna Serra
  9. Salva Picas
  10. Alba Díez López
La CUP presenta un equip que “lluita per Terrassa”
To Top