Terrassa

Matí complicat a la carretera

El Servei Català de Trànsit informa que aquest dimecres al matí a la C-58 sentit nord hi ha retencions del quilòmetre 7,5 al 4, a Ripollet, cap a Sabadell. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre 12 al 14, a Sant Quirze del Vallès, cap a Barcelona.

A l’AP-7 sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 146 al 149,5, a Barberà i Cerdanyola del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, ho és del quilòmetre 162,5 al 160, a Castellbisbal i Sant Cugat del Vallès, cap a Tarragona i l’enllaç amb la B-23.

A la B-30 sentit nord el trànsit és dens del quilòmetre 10 al 8, a Barberà i Cerdanyola del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, ho és del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona.

A la C-59 sentit sud, hi ha congestions del quilòmetre 9,9 al 14, a Palau-solità i Plegamans, cap a Santa Perpètua de Mogoda per obres.

En els autobusos urbans de Terrassa, entre les 9.30 i les 14 hores les línies L6 i L10 no podran passar pel carrer de Salmerón i les parades Vallparadís Universitat, Vallparadís Museu i Facultat d’Òptica quedaran anul·lades. Tmesa recomana dirigir-se a la parada Facultat d’Òptica de l’L2 o bé a la parada Vallparadís Universitat situada a l’avinguda de Jaquard.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) funcione  amb la freqüència de pas alterada a causa d’una avaria de tren i d’un acte vandàlic.

En els de l’R4 de Rodalies hi ha modificacions en el servei per obres que realitza Adif en el corredor mediterrani.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

To Top