Terrassa

La candidata del PP a Terrassa, Marta Giménez, presenta la seva llista

Els populars marquen la seguretat, la mobilitat i l’economia com a proritats

La secretària general del PP a Terrassa, Mari Carmen Vaya, l’advocat i exregidor Alex Ulloa i Maria Cano, germana del regidor Paco Cano assassinat per ETA a la ciutat, són les persones que acompanyen l’alcaldable Marta Giménez al capdavant de la llista del PP a Terrassa.

La formació va presentar dissabte el seu equip electoral a la plaça Dido, on va donar a conèixer els 36 noms que integren la candidatura popular. Entre ells, l’exfutbolista Paco Marfil (8), que va militar a les files de l’Espanyol, el Cadis i del Terrassa FC.

La candidata Marta Giménez va deixar clar dissabte que l’objectiu dels populars, que el 2019 van quedar fora del consistori, és “recuperar l’espai polític del constitucionalisme i del centredreta” a la ciutat de Terrassa, on tenen “bones sensacions” de cara la jornada electoral el dia 28 de maig. Giménez va apel·lar dissabte a “tot aquell votant que se sent català i espanyol i de centredreta”, a qui demana que aquestes municipals voti la candidatura del PP.

Conscient que diverses formacions competeixen pel vot constitucionalista a la ciutat – PSC, Cs i PP-, Giménez va dir que els populars “entrarem a l’Ajuntament si tots els constitucionalistes ens voten. No només serem al consistori, sinó que ho farem amb molta força per ser decisius” en la formació de govern.

Les prioritats del PP són, va dir la cap de llista, la seguretat –”volem una Terrassa on puguem passejar tranquil·lament”-, la mobilitat -“Terrassa ha de deixar de ser un infern circulatori”- i l’economia – “abaixarem taxes i impostos per apujar la persiana de l’economia egarenca”-.

To Top