Terrassa

Modifiquen el contracte de Tmesa per incorporar la nova línia L-15 a Can Parellada

El mes de maig el nou servei arribarà als carrers més allunyats de Can Parellada

La entrada en servei de la nova línia d’autobús L-15 serà una realitat el mes de maig. Prèviament, divendres el ple municipal aprovarà la modificació del contracte programa amb l’empresa mixta Tmesa, que fixa les condicions econòmiques de la prestació del servei a la ciutat. El contracte incorpora el nou servei de la L-15 i el seu finançament, que serà amb recursos “del superàvit” municipal, segons en va informar en comissió informativa.

La incorporació de la nova línia tindrà un impacte econòmic de 220.000 euros (134.000 en aquest exercici, donat que correspon al termini maig- desembre de 2023).

El tràmit plenari permetrà l’entrada en servei de la nova línia de bus aviat. La L-15 penetrarà al barri de Can Parellada i donarà servei de transport públic a les zones més allunyades del barri, tal com havien reivindicat els veïns des de feia temps.

L’entrada en servei de la L-15 millorarà també les connexions a l’estació de FGC de les Fonts. La nova línia permet l’intercanvi amb la L-H i facilita que la L-10 doni servei als polígons industrials.

El nou servei es prestarà amb un minibús. Serà una solució transitòria després dels reiterats retards en l’arribada del nou vehicle adquirit per l’Ajuntament, un minibús que es preveia que s’entregués al segon semestre del 2022 i que encara no ha arribat. Provisionalment, el servei s’oferirà amb un vehicle facilitat per Mercedes, que realitzarà el servei de la L-15 mentre el minibús adquirit l’any passat no pugui integrar-se a la flota actual.

La nova L-15 connectarà Can Parellada de forma directa amb la carretera Montcada i, des d’aquí, amb el centre de Terrassa. El recorregut que s’ha dissenyat permetrà que el bus arribi a l’interior del barri, fins a l’avinguda d’Àfrica, i connecti amb el sector de Montserrat, des d’on es podrà fer l’intercanvi amb les línies L-H i L-1 fins a l’Hospital de Terrassa.

La línia de bus L-15 entrarà en servei el 2 de maig amb una solució transitòria

Modifiquen el contracte de Tmesa per incorporar la nova línia L-15 a Can Parellada
To Top