Terrassa

Roses de Sant Jordi per a gent gran i persones amb discapacitat intel·lectual

Voluntaris de CaixaBank lliuren flors solidàries a tres residències de Terrassa

Més de 10.000 roses solidàries elaborades pels usuaris de deu entitats socials i centres ocupacionals de la província de Barcelona han estat lliurades a 132 residències de gent gran i persones amb discapacitat intel·lectual, tres d’elles a Terrassa. La iniciativa l’han dut a terme 470 voluntaris de l’Associació de Voluntaris de CaixaBank a Barcelona en motiu de Sant Jordi.

A la nostra ciutat, la residència Egara Llar I-II, la residència San José Terrassa i la residència Geriàtrica de Catalunya han rebut, de mans de 12 membres de l’associació, roses que han estat elaborades pels usuaris de TEB Vallès de Castellar del Vallès.

“Els voluntaris de CaixaBank formem una gran marea blava imparable de solidaritat i de compromís per aportar el nostre granet de sorra, per intentar millorar la nostra societat, i així contribuir a donar resposta als reptes que aquesta demana”, ha destacat Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona, que ha volgut emfatitzar que “totes les roses que avui entreguem estan carregades de sentit. Són diferents, úniques i especials doncs són fetes a mà, una per una pels usuaris de tallers ocupacionals d’arreu de Barcelona”.

Roses de Sant Jordi per a gent gran i persones amb discapacitat intel·lectual
To Top