Terrassa

Els Castellers de Terrassa porten castells de set a la Culturassa i a Gelida

La pròxim actuació de la colla serà per Sant Jordi

El 4 de 7 dels Castellers de Terrassa a la Culturassa

Un tres de set, un cinc de sis, un quatre de set i un pilar de cinc. Aquesta va ser l’actuació dels Castellers de Terrassa dissabte a la Culturassa, la festa dels grups de cultura popular i tradicional de Terrassa on els blau turquesa van encetar un cap de setmana de doblet.

A la plaça de Lluís Companys de Terrassa, la colla va obrir plaça descarregant un ferm 3 de 7 que tot i que no va fer patir en cap moment tampoc va presentar unes mides idònies. En segona ronda, els d’Edu Portella van descarregar un sòlid 5 de 6, castell que destaca pel bon treball que els Castellers estan duent a terme amb la seva canalla i que tenen intenció de pujar un pis les properes setmanes. En tercera ronda van descarregat un tranquil 4 de 7 i per cloure l’actuació van plantar un ferm pilar de cinc.

Diumenge, a Gelida,  van participar en la Diada del local de la colla local, el Memorial Manolillo, on després de descarregar dos pilars de quatre d’inici, van descarregar d’inici un ferm 3 de 7. A segona ronda i després de fer un primer intent desmuntat a causa de les males mides que presentada el castell, els d’Edu Portella van fer el 4 de 7, del qual cal destacar l’estrena d’un nou pom de dalt. En tercera ronda i calcant l’actuació del dia anterior els blau turquesa van descarregar novament el 5 de 6. Un pilar de cinc va tancar l’actuació.

Després d’aquest cap de setmana intens, els Castellers de Terrassa encaren aquesta setmana amb ganes de fer un pas més. La cita és l’actuació castellera de la Diada de Sant Jordi que es durà a terme el diumenge 23 d’abril a les 12 hores a la Plaça Vella de Terrassa. Per a treballar els castells que es duran a terme els blau turquesa faran assaig especial el dimecres, a banda dels assajos habituals de dimarts i divendres.

To Top