Terrassa

Joan Salvador, membre de la cultura popular, número 4 de Tot per Terrassa

Professor, una de les ànimes de Els Pastorets i la veu de la Festa Major, se suma a la candidatura de Jordi Ballart

Jordi Ballart i Joan Salvador

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, segueix anunciant incorporacions a la llista de Tot per Terrassa (TxT) a les eleccions municipals del 28 de maig. Joan Salvador, membre destacat de la cultura popular de la ciutat, membre del Centre Cultural El Social, d’on és una de les ànimes d'”Els Pastorets”, i la veu de la Festa Major, serà el número 4 de la candidatura.

En l’anunci d’aquest dijous, Ballart ha destacat de Salvador que és una persona amb “una àmplia trajectòria professional que el fa ser una peça polivalent en un futur govern de la ciutat per al mandat 2023-27. Busquem perfils transversals, amb capacitat per a gestionar diferents àmbits i amb il·lusió i coneixença de la ciutat, fet que Terrassa necessita. I el Joan ho acompleix.”

Tot i que és conegut principalment per la seva participació en diferents actes culturals de la ciutat, Salvador és llicenciat en història, geografia i història de l’art i professor de secundària en actiu en un centre de la ciutat, i té experiència professional en l’àmbit empresarial.

Salvador afirma que el pas a la política activa “només el podia haver fet de la mà d’un projecte de ciutat com Tot per Terrassa, sense ingerències ni dependències més enllà de les necessitats de la ciutadania. I això és el què m’engresca”. El professor ja va exposar el seu suport al projecte que encapçala Jordi Ballart en un vídeo que l’alcalde va penjar a les seves xarxes socials fa unes setmanes.

Boladeras continua

La incorporació de Joan Salvador a la llista de Tot per Terrassa no implica que l’actual regidora de cultura, Rosa Boladeras, no continuï al projecte ni a la llista electoral de Ballart. La formació municipalista ha confirmat que ambdós compartiran projecte i llista, a l’espera de saber la posició de Boladeras. “Això fa evident l’aposta de TxT per intensificar les polítiques culturals, artístiques i de projecció de la ciutat”, diuen des de la formació.

De moment, Tot per Terrassa ha anunciat els quatre primers llocs de la llista. L’encapçala Jordi Ballart, mentre que la número 2 és Maise Balcells, advocada i presidenta de Prodis, i la número 3, Sarai Gascón, mestra i nadadora paralímpica. Salvador és el quatre.

To Top